REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Noi probleme pentru clienţii Hidroelectrica: indexul nu poate fi trimis

Noi probleme pentru clienţii Hidroelectrica: indexul nu poate fi trimis

Andreea VREJOIU 24 ianuarie 2023 | 19:15 12188

După ce facturile Hidroelectrica au început să fie emise, după mai multe luni de pauză, o parte dintre clienţii companiei de energie electrică se plâng acum de noi probleme.țNoi probleme pentru clientii Hidroelectrica: indexul nu poate fi trimis

Oamenii spun că nu pot să trimită indexul, deşi urmează paşii de pe site. Cei mai mulţi acuză faptul că nu pot trimite seria contorului, iar alţii spun că primesc "eroare".

Indexul contorului la Hidroelectrica poate fi citit şi trimis începând de marţi, 24 ianuarie şi până sâmbătă, 28 ianuarie.

După ce mai mulţi clienţi Hidroelectrica au postat pe grupul de Facebook că nu por trimite indexul contorului, administratorul grupului a postat o serie de sfaturi şi informaţii pentru a veni în spriijinul celor care au întâmpinat dificultăţi.

Astfel, transmiterea indexului la Hidroelectrica se poate face în două feluri, fie pe site-ul lor, fie telefonic, iar pentru fiecare cale aleasă există câţiva paşi şi ponturi de urmat, conform antena3.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Se poate trimite indexul fără probleme Niciodată nu am întâmpinat probleme
1
1
Nu este adevarat sse poate transmite indexul,l.am transmis zilele trecute si am primit si confirmare
2
0
Am inregistrat indexul la 2 adrese, telefonic, rapid si fara probleme, in data de 24 !
2
0
Am trimis indexul foarte simplu, Când introduci cnp -ul îți trimite pe mail un link, apoi accesezi linkul și te identifica automat, urmezi pașii și o sa poți trimite foarte simplu.Primesti pe mail mesaj că indexul a fost transmis. Nu mai induceți lumea în eroare cu știri false
5
2
Lasati Hidroelectrica sa vanda si la clientii "casnici", nu numai la plimbaretii de facturi si castiguri fabuloase! Am transmis foarte simplu indexul luna de luna, inclusiv acum in ianuarie, desi am contract nou.
7
2
Nu se poate trimite indexul în prima lună, DAR ÎN REST MERGE FOARTE BINE APLICAȚIA
2
0
Oare unii sunt puși să aducă o imagine negativă ????? Eu am transmis indexul ieri fără absolut nicio o problemă ! Din contră , când accesez să trimit indexul în pagina lor , unde trebuie să trimit seria și pod îmi apare seria de la contor și pod, adică mă identifică automat! 0219834 și 0219861 pt a se afla locul de consum. Sau CNP în pagina Hidroelectrica, adică accesați pe acest Google (o minune ) Transmitere index Hidroelectrica și vă apare o rubrică in care introduceți CNP și vă trimite un link automat sistemul la adresa de mail cu care v-ati înregistrat , in care o să vă apară seria contor si pod, după care trimiteți indexul....
8
2
Oare unii sunt puși să aducă o imagine negativă ????? Eu am transmis indexul ieri fără absolut nicio o problemă ! Din contră , când accesez să trimit indexul în pagina lor , unde trebuie să trimit seria și pod îmi apare seria de la contor și pod, adică mă identifică automat!
8
2
Cum sa fac sa aflu daca sunt într-adevăr că și clint ,la hidroelectrica? Precizez că am fost client Enel,am mutat dosarul cu toate necesare la hidroelectrica in toamna, începând din decembrie, inclusiv, sunt client la hidroelectrica Problema este că nu pot lua legătura sa știu un ce situație mă aflu Un sfat sau un număr de telefon?? Mulțumesc
6
3
Total fals! Se poate trimite indexul. Foarte multe știri false în ultimul timp și necontrolate de nimeni.
8
0
Este o știre falsa, am trimis azi indexul la doua adrese, fara probleme. Doar câteva click-uri!
7
0
Buna ziua! Este o știre falsa. Chiar astăzi am trimis indexul, foarte ușor. In 2 minute aceasta a fost înregistrat pe site ul companiei.
5
0
Am trimis indexul fără probleme în fiecare luna !
5
0
Sunt știri demobilizatoare. Eu și cunoștințe de ale mele am trimis in data de.25 ianuarie, fara probleme indexul.
4
0
Eu am putut transmite online Nu este cu probleme...
3
0
Index transmis ieri 25 ianuarie, fara probleme.
3
0
Am transmis indexul la hidroelectrica prin site-ul lor la ora 9,36 pe 24 ian. Am încercat la ora 8 dar din cauza nr.mare de accesări, probabil, site-ul era blocat. Problema este același, la prima ora nu se poate transmite. Facturile încă nu se emit. Pe site-ul lor când ceri facturi apare un anunț legat de posibilitatea de a amâna 6 facturi printr-un formular live în care înscri nr.facturii, val. Din păcate nu sau mai emis facturi de 7 luni, dacă începe emiterea facturilor din luna februarie 2023. Cauza întârzierilor ar fi ordonanțele contradictorii ale guvernului privind compensarea valorilor facturilor pentru cei cu venituri mici.
5
0
Se poate transmite ușor
4
0
Nu a putut fi accesat in 24 dar de ieri după-masă merge ok am putut transmite indexul
0
0
Știrea este corecta, nici eu nu am putut transmite indexul pentru ca în căsuța serie nu se prelua nimic. Dupa vreo 4 ore, am reîncărcat si flux-ul și-a revenit!
1
2
Buna,eu am contract din mai 2022 am transmis lunar indexul nu am primit nici o factura suntem ianuarie 2023
6
1
Pe 24.01.2023 nu a functionat sistemul electronic. Nu am reusit transmiterea indexului, nu primea seria contorului. Pe 25.01.2023,, am reusit cu succes transmiterea indexului.
4
1
Repluca online sunteti niste ordinari cu stiri false!
5
2
Este o minciuna ordinara. Ieri am incarcat fara nici o problema.
5
3
Eu am trimis citirea la hidroelectrica fără nici o problemă ( Mediaș 26 Ian 2023 )
1
0
Și eu nu am putut trimite indexul.
1
3
Am dat indexul fără probleme în fiecare luna. Asta e articol????
3
1
Am transmis indexul fără probleme pe platforma client.hidroelectrica.ro la secțiunea facturi
1
1
Eu am reușit să transmit indexul telefonic fără nici o problema astăzi!
5
0
Ați verificat știrea? Am transmis indexul fara probleme azi, cu confirmare de înregistrare. Nu e vorba de nici o eroare apărută. Chiar ți se salvează seria contorului și Nr de abonat ca să nu le cauți de fiecare dată.
8
3
Am reusit sa dau indexul, de fiecare data, fara probleme, inclusiv ieri. Cu putina rabdare, se rezolva. Noi insa nu avem rabdare. Sunt 4 zile la dispozitie pentru index, asa ca nu trebuie sa intram in panica. Este ceva normal pentru o platforma online (indiferent despre ce platforma vorbim) sa se blocheze daca exista un numar mare de solicitari simultane.
6
2
si eu am reusit sa transmit index abia acum dupa zeci de tentative pe platforma web si la telefon!
2
0
si enel face la fel.special,ca sa.ti bage consum din burta de acum 100 de ani!
3
3
Intr-adevar, dimineata nu functiona pt autocitire index, dar in seara aceasta s-a rezolvat problema, am putut trimite indexul.
4
2
În decembrie nu a mers de trimis index ul
3
8
se poate transmite indexul dar factura pe ianuarie care ar fi trebuit sa vina intre 1 si 15 nu a venit nici azi pe 24 ianuarie; am incercat la telefoanele enel la 2 numere si nu raspunde nimeni; am trimis o sesizare online si astept raspunsul pana in 30 de zile; din cate imi amintesc este prima data cand factura intarzie atat de mult; se pare ca este ceva in neregula la enel acum
2
2
stire falsa , azi am trimis indexul , a mers perfect.
19
3

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367