REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Noi probleme pentru Farul Constanța! Firma care a asigurat paza echipei cere falimentul clubului

Noi probleme pentru Farul Constanța! Firma care a asigurat paza echipei cere falimentul clubului

Replica API 29 mai 2020 | 00:00 1657

Farul Constanța, echipă care evoluează în liga secundă a României, are din nou probleme.

După ce echipa constănțenilor nu s-a regăsit printre primele șase formații din Liga 2 și, potrivit noului format al campionatului, va trebui să evolueze în play-out-ul competiției, Farul se confruntă cu un nou neajuns.

Firma care a oferit servicii de pază și protecție pentru Farul invocă facturi neplătite, care ajung la peste 115.000 lei, prima dintre ele fiind din noiembrie 2019 și cea mai recentă din martie anul curent.

Astfel, a solicitat deschiderea procedurii insolvenței, prezentând procesele verbale prin care se atestă prestarea de servicii. Administratorii societății au precizat că, dacă facturile nu vor fi achitate, vor merge până la solicitarea falimentului.

Ciprian Marica a declarat că sumele cerute sunt nejustificate

Ciprian Marica, administratorul Asociației Fotbal Club Farul Constanța, susține că firma de pază solicită sume de bani fără justificare, facturile fiind umflate și, în acest sens, au fost demarate procedurile de clarificare.

"Sunt discuții juridice, pentru că acolo se invocă niște chestiuni cu care noi nu suntem de acord. Când am venit la Farul, erau 7.000 de datorii! Acum, pentru fiecare chichiță toată lumea sare în sus. Se discută și le vom clarifica.

Dorim să știm în ce bază s-au făcut acele facturi, am făcut solicitări în acest sens. Sunt probleme pe care le are toată lumea și Viitorul și toate celelalte echipe. Nu este o sumă de speriat, dar trebuie să fie o bază în spate pentru ele, nu?", a explicat Ciprian Marica pentru Tomis News, scrie digisport.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Trebuia sa nu iei echipa asta saracule daca nu ai bani sa investesti Trebuia sa iei echipa de ;iga 4 si tot patron te numeai saracie. Astepti bani de la autoritatile locale ,dar tu te lauzi ca esti patron. Nu ai dat nici un salariu antrenorilor de la centrul de copii, isi iau ei salariile din cotizatii mincinosule notoriu. Da echipa altora ,si dute dracului
0
0
PACAT DE ECHIPA FANION A JUDETULUI NOSTRU,ERA ODATA CAND BATEAM ,RAPIDUL ,DINAMO SI STEAUA. AU FURAT CAT AU PUTUT TOTI .
0
0
Astia jefuiau oamenii in stare de ebrietate pe la cluburi, mai rau ca tiganii lui Saceanu care furau portofele in trolee.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920