REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Noi reguli pentru românii care vin în țară. Ce trebuie să facă pentru a evita carantina

Noi reguli pentru românii care vin în țară. Ce trebuie să facă pentru a evita carantina

Replica API 2 octombrie 2020 | 22:11 2347

Ludovic Orban a anunțat noi reguli pentru persoanele care vin în România. Astfel, cei care intră în țară vor intra în carantină dacă vin din state afectate de epidemia de coronavirus. Totuși, persoanele plasate în carantină pot evita să stea 14 zile izolați dacă fac în a cincea zi un test COVID și acesta este negativ.

Ludovic Orban

„Știți că nu am mai actualizat lista țărilor, pentru că la nivel european a fost o dezbatere și am așteptat să se ia o decizie privind modalitatea unitară de introducere a măsurilor privind deplasările în cadrul UE, între țări.

Nu s-a luat o decizie, de aceea vom decide luni în cadrul Comitetului Național pentru Situații de Urgență să reintroducem restricții pentru țările care au un nivel de infectare superior celui din România, pe ultimele 14 zile.

Aceste restricții vor fi mai nuanțate.

Pentru cei care vin în România și stau aici o perioadă de maximum 3 zile nu se va impune obligația carantinării, dacă vin cu un test COVID negativ efectuat cu 48 de ore înainte de intrarea în țară.

Dacă vor să stea mai mult de 3 zile, vor avea la dispoziție două variante. Carantină 14 zile, în cazul în care doresc să nu stea în carantină 14 zile, în a cincea zi vor avea posibilitatea de efectuare a testului, iar în cazul în care testul este negativ, la momentul primirii testului negativ vor putea ieși din carantină“, a precizat Ludovic Orban, scrie digi24.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ca la urmatoarele alegeri ori nu venim la vot ,ori ne cream propriul partid ,ori punem in presa politica cum sa fraudat tara de 30 de ani ,legaturile tuturor politicieniilor cu fosta Securitate ,cu mafia ,clanurile si PCR.
1
0
Despre FRAUDA filmata de la Bucuresti despre care vuiesc toate posturile TV , ziar REPLICA chiar nu scrieti nimic ? Ziar platit de P.N.L. !
5
1
Prin neprezentare intr-o tara de tradatori,vanzatori,securisti si mai rau decat aia...Niste Jeffrey Epstein toti si niste sclaveti pe unde se poate,fie ca se catara pe borduri sa faca poze cu presedinti cu neveste barbati fie se impusca la misto in gat sau fug din tara in timp ce produc si bani din media.O tara de nebuni fandositi
4
3

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102