REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Noile bănci din Parcul Casa de Cultură, VANDALIZATE!

Noile bănci din Parcul Casa de Cultură, VANDALIZATE!

Replica API 10 noiembrie 2018 | 00:00 348

Reprezentanții municipalități reclamă faptul că, în numai câteva ore de la montarea noilor bănci din Parcul Casa de Cultură o parte dintre acestea au fost vandalizate.

„Mobilierul urban din beton cu mozaic, de o foarte bună calitate, amplasat în parc cu ajutorul unei macarale, a fost vandalizat, din păcate, de persoane rău intenționate.

În total, în cursul zilei de marți, 6 noiembrie a.c., au fost amplasate în parc 12 bănci din beton, fiecare dintre ele, având o greutate de peste 650 de kilograme. 3 dintre ele au fost distruse după câteva ore. Ieri au mai fost montate 12 bănci, dar nu toate au rezistat până la lăsarea serii.

În fotografiile surprinse la fața locului se văd urme de roți pe marginea băncilor distruse, semn că persoanele rău intenționate s-au urcat pe ele cu bicicletele sau cu alte echipamente sportive”, au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

Potrivit acestora, „pentru practicarea sporturilor extreme, Primăria Municipiului Constanța pune la dispoziția amatorilor Gravity Park, un loc cu acces gratuit, deschis de luni până duminică între orele 09:00-17:00.

Cetățenii care observă astfel de acte de vandalism în spațiul public sunt rugați să anunțe imediat poliția locală. Agenții pot fi apelați la numerele de telefon 0241/4842015 sau 0799606142(WhatsApp)”, au mai transmis reprezentanții autorității locale.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
la porcul de stroe nu poti comenta ca daia avem libertatea cuvantului scrisa in constitutie,deci dracnea,proasta lui zapacitul,porcul de stroe sunt tradatori ai neamului si tarii,au aservit romanica intereselor jidanesti si a lui netaniahu cu o ultima zvacnire muiepesede vrea sa inventeze fondul suveran de investitii prin care tot ce mai face ceva in tara si apartine statului va fi transferat spre administrarea jidanilor,muiepesede
3
0
Priomarii sunt de vina ca cetatenii sunt salbatici needucati,Arafat e de vina ca oamenii isi dau fos si se bat ,se injunghie,Dragnea e de vina inclusiv ca ploua sau dupa caz nu ploua cat trebuie. Bai,restul suntem toti aproape sfinti. Nu suntem nici hoti,talhari,nemernici ce distrug totul,nu suntem lasi suntem culti,citim multe carti valoroase,nu lozinci de hastag puturoiase. Cred ca distrugerile le-au facut Dragnea si unii din PSD,ca asa e la moda acum,poate si ajutati de rusi . Mazare ,tocmai di Madagascar a finantat distrugerile de acum. Cetatenii sunt super .
6
0
Romanii sunt cea mai needucata natie.Observati-i in trafic,in aeroport si in magazine:urla,injura,se inghesuie sa ajunga primii,nu au un minim de respect,te claxoneaza,iti trec in fata fara sa semnalizeze, plus soldivenii si tiganimea aciuata fac orasul de o imputenie de nedescris..politia se face ca nu vede
8
0
Urate banci! Politia locala unde e?????
4
0
Ce nr. de tel. fix e ala? Al matii ?
0
1
Numai IDIOTI incepand de la Mazare si gasca inclusiv primarul de acum, axati numai pe furat. PROSTI si fara gust. Daca nu-i duce dovleaca sa puna mana pe calculator si sa se informeze si sa se documenteze de la altii care au bun gust ,mai ales ca aum au acces la foarte multe, dar nu ,ei tot mitocani au ramas. Ce banci sunt acelea care seamana cu mesele de disectie din morga spitalului sau cu mesele de la pompe funebre unde sunt spalati , imbracati si depusi decedatii.Trebuie sa se mai duca o generatie de pensionari fideli ca sa nu mai iasa la alegeri.
8
1
Da mai terminati fratilor cu camerele astea de supraveghere video ! E grea de tot treaba asta ,e prea multe fire de bagat si se incurca baietii ,meseriasi nu mai sunt ca ESTE plecati pe afara asa ca lasati-o mai moale ....
5
4
De un oligofren .....
10
0
Autoritati locale de joasa speta ..montati camere video in tot orasul sa fie precum frunza in copaci si dupa ..modernizati ce vreti..numai asa putem sa-i depistam pe sobolani si apoi starpirea lor ptr. todeauna ..
23
1
Probabil ca inca orasul nu merita sa fie modernizat pentru ca este populat de o majoritate necioplita,necivilizata si inca nepregatita sa accepte ce au altii din orasele lumii civilizate. E simplu,vezi ca populatia nu vrea,nu mai insista. Oamenii vor ruine,asa sa stea pana se schimba generatiile.
19
1
Pot fi identificati usor rahateii care au facut asta, ca sunt din cei care frecventeaza parcul mereu, si trimisa amenda drastica la parinti
16
0
care banci nici de lavite nu-s bune,fara spatar foarte joase si producatoare de hemoroizi aici miroase o furaciune armanlau,un make care se capatase cu nenorocirile l-a smolit pe fecalau sa le cumpere la pret mare asigurandu-l ca-si va primi partea
12
3
@ 4:28.....cum sa compari Oradea cu Constanta omule ? Noi , dupa 140 de ani , de la desprinderea Dobrogei de Otomani , inca avem partial mentalitatea de atunci .
15
0
cam asta e nivelul de educatie si civilizatie din cta. Urgent camere video in cat mai multe locuri. Singura solutie.
26
1
Este un oras murdar, saracacios si tot ce se face este lipsit de bun gust. Oribil!
24
1
Primarul din Oradea, Ilie Bolo a anuntat ieri ca a obtinut o noua finantare cu bani europeni nerambursabili, in valoare de 80 milioane euro, pentru achizitia de autobuze hibrid si tramvaie, precum si construirea unor pasaje subterane in oras si largirea unui pod. Constanta, pe de alta parte, nici nu a accesat fonduri europene, nici nu cumpara autobuze hibrid si tramvaie, nici nu construieste vreun pasaj subteran. Ci se chinuie de doi ani de zile cu jumatate de pod si asteapta sa i vina autobuzele turcesti diesel, pentru care s a imprumutat la BRD cu 100 milioane lei
24
0
Nu sunt deacord cu politica mascariciului Fagadau care da autorizatii de constructie pe spatiu verde,dar oricine ar fi primar nu cred ca poate sa puna paznic la fiecare banca sau cos de gunoi . Unu care vrea sa faca rau sau sa distruga o va face cand paznicul este in partea cealalta a parcului sau pt camere isi va pune o sapca sau gluga pe cap . Aici mai tine si de respectul nostru ca si cetateni . Ce vreti sa cereti voi de la unii care stiu doar sa se plimbe prin mall si cand ies in parc se comporta ca maimutele . Uitati va ca sau pus cosurii de gunoi si ei tot pe jos arunca sau la semafor
25
3
Primaru sa plateasca pagubele. Trebuia sa existe camere video in tot orasul, pe toate strazile. Primarul nu asisura siguranta cetatenilor in acest oras. Primaru favorizeaza in acest fel si infractorii - art.Cod Penal
21
2
Paznicii din parc sa plateasca pagubele.
14
9

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614