REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Nominalizaţii la premiile Oscar se declară uluiţi, onoraţi şi recunoscători

Nominalizaţii la premiile Oscar se declară uluiţi, onoraţi şi recunoscători

Replica API 24 ianuarie 2019 | 17:30 368

Actori, regizori şi producători au reacţionat marţi pe reţele de socializare, telefonic sau prin comunicate de presă, declarându-se uluiţi, onoraţi şi recunoscători după nominalizările primite la cea de-a 91-a ediţie a premiilor Oscar, care vor fi decernate în data de 24 februarie la Hollywood, informează Reuters.

Glenn Close, nominalizată la categoria ''cea mai bună actriţă'' pentru ''The Wife'': "Tot ce a avut legătură cu acest film a fost o adevărată bucurie. Bjorn Runge este un regizor minunat! Jonathan Pryce este un partener plin de inspiraţie. Sunt foarte mândră că joc într-un mic film care a rezonat cu atât de mulţi oameni. Sunt extrem de mândră că am creat acest personaj împreună cu iubita mea fiică, Annie. Sunt atât de recunoscătoare!''

Yalitza Aparicio, nominalizată la categoria ''cea mai bună actriţă'' pentru ''Roma'': ''De la primul telefon primit pentru a participa la casting, la această dimineaţă, călătoria mea cu 'Roma' a fost extraordinară. Din perspectiva fiicei unei muncitor şi a unei femei indigene, sunt mândră că acest film îi va ajuta pe aceia dintre noi care se simt invizibili să poată fi văzuţi... Sunt atât de recunoscătoare şi onorată. Mulţumesc!''

Richard E. Grant, nominalizat la categoria ''cel mai bun actor în rol secundar'' pentru ''Can You Ever Forgive Me?'': ''Din perspectiva unui băiat care a copilărit în Swaziland, cea mai mică ţară din emisfera sudică, cariera de actor părea un vis imposibil, cu atât mai puţin o nominalizare la Oscar. Simt că plutesc cu adevărat!''

Sam Rockwell, nominalizat la categoria ''cel mai bun actor în rol secundar'' pentru ''Vice'': ''La naiba! Sunt atât de onorat că Academia mi-a recunoscut din nou meritele şi anul acesta. 'Vice' este un film special şi important şi sunt fericit pentru Adam (McKay), Christian (Bale), Amy (Adams) şi Hank (Corwin), precum şi pentru restul distribuţiei şi echipei''.

Adam McKay, nominalizat la categoriile ''cel mai bun regizor, producător şi scenarist'' pentru ''Vice'': ''Cele mai sincere mulţumiri Academiei pentru recunoaşterea meritelor minunatei noastre distribuţii şi echipe, care a lucrat fără odihnă la acest film cu acţiunea desfăşurată pe o perioadă de cinci decenii. Sunt încântat, uluit şi emoţionat!''

Pawel Pawlikowski, nominalizat la categoria ''cel mai bun regizor'' pentru ''Cold War'': "Este o onoare incredibilă să fiu inclus în acest grup de cineaşti şi sunt atât de recunoscător Academiei. Să aduc în faţa publicului din lumea întreagă acest film foarte personal în ultimii ani a fost o călătorie de neuitat".

Graham King, producătorul peliculei nominalizate la categoria ''cel mai bun film'', ''Bohemian Rhapsody'': "Un sincer mulţumesc Academiei pentru recunoaşterea acordată unui film care a luat naştere din colaborarea unei echipe cu o anumită viziune şi hotărâre pentru a aduce un omagiu lui Freddie Mercury şi trupei Queen. Sunt deosebit de mândru pentru toate nominalizările şi pentru întreaga echipă 'Bohemian Rhapsody'''.

Ludwig Goransson, nominalizat pentru ''cea mai bună coloană sonoră originală'' cu ''Black Panther'': "Este un privilegiu imens să fiu nominalizat de Academie pentru contribuţia mea la 'Black Panther'. Împart această onoare cu minunaţii muzicieni din diferitele părţi ale lumii care au participat la coloana sonoră. Cele mai adânci mulţumiri lui Ryan Coogler, un adevărat vizionar şi un prieten adevărat, care a creat un film unic, unul dintre cele mai important ale vremurilor noastre''.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920