REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.9° Constanța Mie., 17 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6702
17.9° Constanța Miercuri, 17 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6702
 

Nopţi albe pe litoral! Turiştii au dat startul la distracţie!

Nopţi albe pe litoral! Turiştii au dat startul la distracţie!

Replica API 29 aprilie 2017 | 11:56 534

Nopţi albe pe litoral! Turiştii, dar şi constănţenii, au dat startul la distracţie. Atât în staţiunea Mamaia, cât şi în Vama Veche, localurile s-au aglomerat şi petrecăreţii au stat până în zori. Şi se pare că asta nu e nimic pentru că de astăzi oamenii au început să vină în număr şi mai mare.

În Vama Veche, turiştii şi-au făcut apariţia încă de joi seara, astfel că în noaptea de joi spre vineri petrecerea a fost la ea acasă. Nisip, sunetul valurilor şi muzica au fost principalele ingrediente care au asezonat şi noaptea de vineri spre sâmbătă. Din peisaj nu au lipsit nici băuturile alcoolice, bineînţeles, iar pe cei dornici de distracţie nu i-a ţinut în loc nici măcar vremea rece. În dimineaţa de sâmbătă se înregistrau 8 grade C şi era ceaţă, iar vamaioţii abia atunci se retrăgeau pentru o porţie bună se somn, cu gândul că mai au de făcut nopţi albe. Cel puţin două. Unii chiar trei. Corturile sunt şi ele prezente pe plajă, chiar dacă mai puţine ca în alţi ani, pe când toate spaţiile de cazare sunt pline. Dar, precizăm că sunt şi tineri care au ales să doarmă în maşini, numai să nu rateze distracţia.

Atmosfera a fost la ea acasă şi în staţiunea Mamaia, mai toţi cei veniţi pe litoral fiind nerăbdători să ia parte la Sunwaves. Şi nu au fost dezamăgiţi dacă e să ne luăm după postările de pe Facebook, unde toţi se etalează care mai de care mai încântaţi. Nici cluburile nu au dus lipsă de clienţi. Dar, precizăm că nici vedetele nu au lipsit din peisaj. Spre exemplu, Cătălin Botezatu a ales să-şi petreacă noaptea la Luv.

Şi, ce este mai important, petrecerea continuă! Nici poliţiştii nu lipsesc din tot acest amalgam colorat, ei patrulând şi acţionând pentru o bună desfăşurare a evenimentelor, alături de jandarmi.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In Vama Veche,o gramada de ,,turisti" veniti cu 20 de lei sa stea cinci zile.Fomisti din astia sa tot gasesti! La plecare ii vezi pe marginea soselei la ,,ia-ma nene"!
1
0
acum se fac banii pentru cine stie , bagi un cort cu bautura la supra pret pe plaja si te-ai scos cu cateva milioane in 2-3 zile
1
0
Turistii dau startul la distractie,turistele dau startul la supt
3
0
droguri,etc.Rugam filmati si piseciosii sau pisecioasele din vama.Acesta este tineretul frumos din roumania.
2
1
Hell simulator!
0
2
Balene albastre esuate de bete pe nisip au nevoie de zeama
4
1
...mare pacat ca "distractie" in zilele noastre inseamna, alcool, droguri, prostitutie, etc..
6
1
de cacat, in ambele locuri.
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369