REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.7° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.7° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Norica Nicolai profețește un blocaj pentru Kovesi

Norica Nicolai profețește un blocaj pentru Kovesi

Replica API 25 martie 2019 | 00:00 279

”Locotomotiva” ALDE la europarlamentare, Norica Nicolai, a declarat duminică seară, la România TV, că negocierile privind viitorul șef al Parchetului European sunt blocate.

„Trebuie să vă spun un singur lucru: nu se știe că jumătate din Consiliu o susține pe doamna Kovesi, deoarece Consiliul a plecat cu un mandat. Și mandatul este cel decis în Consiliu, respectiv candidatul francez. Nu știu cum e cu cei trei reprezentanți ai Parlamentului care nu au un mandat foarte clar, sigur ei trebuie să apere votul din parlament, dar nu sunt obligați să facă asta. Faptul că, în momentul de față, negocierile sunt blocate și urmează o altă rundă, spune foarte mult despre opțiunile cu privire la această funcție. Eu cred că decizia va fi una politică și va fi luată în raport de impactul pe care nominalizarea doamnei Kovesi, care este controversată, nominalizată într-o procedură foarte netransparentă și care s-a modificat în timpul negocierilor, ceea ce poate atrage atacarea acesteia la Curtea de Justiție Europeană, va pune foarte mult în discuție o nominalizare efectivă a doamnei Kovesi. De obicei, Consiliul își menține permanent punctul de vedere. Cred că vom ajunge la un blocaj, cel puțin în această perioadă, în ceea ce privește candidatura doamnei Kovesi”, a spus Nicolai, citată de dcnews.ro.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Imi place cand ii vad pe PSDisti atat de interesati de soarta Codrutei.Va e frica ma fiindca U.E.a zis:ati dato afara PSDistilor nui numic ii dam noi o functie de procuror.
1
0
interzis, probabil criminalul tudorel, la indemnul puscariasului draknea si ptr a fi in centrul atentiei si a ramane in istorie-la capitolul ASA NU, a dat ''PENTRU CA PUTEM'' o ordonanta, precum refuzul reacreditarii jurnalistilor demni si corecti-ca nici un articol ce atinge demnitatea inculpatilor, puscariasilor, hotilor, mincinosilor si borfasilor ce compun aceasta sinistra coaliti, uitasem UDMR- sa fie admis.Replica se supune
1
1
alta taompa a la Dancila
2
1
norica femeia barbat procuroare ceausista ar fi mai bine sa-si tina parerile infecte pt ea .va e frica de codruta ca de tamaie jegurilor comuniste .
4
4

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367