REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° ConstanÈ›a Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° ConstanÈ›a Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Norica Nicolai suspectează că o parte din imaginile cu protestatarii bătuţi sunt 'trucate'

Norica Nicolai suspectează că o parte din imaginile cu protestatarii bătuţi sunt 'trucate'

Replica API 18 august 2018 | 00:00 334

Europarlamentarul ALDE Norica Nicolai a declarat vineri că suspectează că o parte dintre imaginile cu oamenii bătuţi la protestele din 10 august ar fi trucate.

"Am văzut acea imagine, mi s-a părut foarte ciudat că am mai văzut-o şi la alte proteste în străinătate, era o imagine pe care am văzut-o şi la Londra, şi la Berlin, ştiţi foarte bine dumneavoastră, presa, ce poţi face cu un computer şi ce poţi face cu o acţiune de manipulare. O parte din ele le suspectez că ar fi trucate, am văzut şi comportamentul jandarmilor, am văzut şi comportamentul unor protestatari, eu cred că trebuie să găsim o cale să cooperăm, dar îi rog pe cei care vor să instaleze statul de drept în România să înceapă cu respectul faţă de lege şi respectul faţă de lege înseamnă în opinia mea să îţi iei o autorizaţie pentru a protesta. Aşa ne obligă legea, nu numai aici, şi dacă vom reuşi să facem lucrul ăsta în limitele legii şi fără foarte multă agresivitate şi pe construcţie, dacă vreţi. Eu nu spun că actualul guvern este fără pată, poate sunt greşeli care s-au făcut, dar rolul Opoziţiei şi rolul oamenilor este să încerce să construiască ceva. Nu e momentul să ne radicalizăm, pentru că trăim într-o lume fluidă", a spus Nicolai la Turceni, întrebată ce părere are despre imaginile de la protestele din 10 august în care oameni cu mâinile ridicate erau bătuţi de jandarmi.

Norica Nicolai a menţionat că proteste cum au fost cele din România marchează un fenomen de protest global, sunt standardizate şi au avut loc în Statele Unite, în Germania şi în alte zone.

sursa: Agerpres

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
alta panarama care-si lafaie curul in Parlamentul european degeaba! La fel da dasteapta si asta ca ailalta care-a taiat vreo noua ani frunza la caini prin cel parlament european...platite regeste cu 15 mii euroi pa luna....Trai neneaco pa banii romanilor prosti care nu da cu voi da pamant, panaramelor!
2
0
Alta curva proasta care s-a trezit mancand cacat la greu?
2
0
O baba ramolita, tupeista si mincinoasa... Asta care si-a trimis rudele sa voteze pentru ea ?? Sa dispara, este depasita! rusine !!
10
0
Femeia de serviciu de la ALDE cea care-si trimitea sora sau verisoara sa-i bage cartela de prezenta la parlament...asta vorbeste!!! SHEET!!
9
0
@irina : nu stii sa te adresezi acestor scursuri, acestor secaturi, acestor hoti ordinari ! Ei nu te-nteleg pe tine si de aceea nici nu te baga-n seama. Uite-asa se face : norica manca-mi-ai cacatul de hoasca hoata si mincinoasa ! Muie dragnea,muie pesede ! Cu cacat mult !
9
0
ma surprinde cum puteti, de dragul banului nemuncit, sa mintiti cu atata nerusinare si ce este mai grav ca aceste afirmatii nu vin din partea orisicui ci a unei persoane publice?, ce exemplu dati tineretului in formare- aveti familie, i-ati intebat cum au vazut ei situatia?- imi este rusine de rusinea voastra
9
1
mai mult ca sigur hastagistii se bateau singuri cu bordurile in cap iar jandarii erau pe linga cu evantaie si cu pahare cu bere rece,gazele tot de la..fasole scazuta
7
0
Norica,suspectez ca esti trucata de multe paharele la viata ta.Norica,suspectez ca esti la o varsta chinuita de lipsa de barbat.Norica,suspectez ca te-ai umplut de boli rusinoase cand te-ai bagat in piscina cu lucian mandruta la emisiune.Norica,suspectez ca ...esti trucaj ieftin in politica.
11
0
si eu te suspectez de lipsa acuta de creier.
9
0
Norica..MUIE si tie !
9
0
Si noi suspectam ca , Norica este...Norel,dar mergem piano!
12
0
gata , ajunge cu scamatoarea asta in politica . a uitat cand nepoata sa vota in parlament in locul ei . suntem satui de vechituri si oportnisti in politica .....bogatii fara interes trebuie sa conduca tara , nu toti taranii din orasele ca videle , alexandria , scornicesti , etc ....
17
1
Si bataia era trucata jandarmii doar i-au mangaiat pe protestatari...sa vedeti trucaje la alegeri
14
2
esti tu in politica ..cu fatza aia de betiva
17
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367