REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Norvegia - România 4-0

Norvegia - România 4-0

Replica API 13 octombrie 2020 | 23:43 1801

România a pierdut cu 4-0 în Norvegia în runda a treia a Ligii Națiunilor și încheie astfel dezastruos o săptămână care a început cu înfrângerea din Islanda.

Mirel Rădoi a făcut șapte schimbări în primul ”11” față de înfrângerea din Islanda care ne-a costat calificarea la Euro 2020. Nu îl poate acuza nimeni pe selecționer că nu este dispus să recunoască atunci când greșește jucătorii trimiși în teren, dar înfrângerea categorică de la Oslo ne demonstrează că e posibil să încercăm un stil prea ofensiv pentru capacitățile jucătorilor noștri.

Meciul cu Norvegia a început mult mai bine decât cel de la veciniilor islandezi iar tricolorii au avut chiar șut pe poartă în primele 7 minute, o performanță remarcabilă având în vedere că în partida cu islandezii nu am reușit niciun șut pe spațiul porții în afara penalty-ului.

Cu toate acestea, ”fericirea” a durat puțin: doar cinci minute mai târziu, la prima lor mare ocazie, norvegienii au deschis scorul prin Erling Haaland, cel care a încheiat un contraatac școală care a ieșit în evidență printr-o pasă magistrală a lui Martin Odegaard, jucătorul lui Real Madrid.

De aici încolo, meciul a curs într-o singură direcție iar cu cinci minute înainte de finalul primei reprize, Sorloth a dublat avantajul gazdelor.

Norvegia - România 4-0. Un meci dezastruos pentru tricolori

Repriza a doua a continuat pe același film: Norvegia în controlul total al partidei, tricolorii incapabili să lege mai mult de două, trei pase. Haaland ne-a predat o adevărată lecție de fotbal, atât prin golul din minutul 64 prin care a făcut 3-0 dar mai ales prin cel din minutul 74, atunci când a pus capăt oricăror speranțe privind o revenire spectaculoasă a noastră.

Haaland a ajuns la cinci goluri în trei meciuri din Liga Națiunilor iar reușita a treia din această seară a fost o frumusețe: norvegianul a trecut ca un tăvălug prin apărarea noastră și a șutat imparabil.

Așadar tricolorii au pierdut al doilea meci din această săptămână și urmează meciul cu Austria, de miercuri de pe Ilie Oană. Însă în acest ritm s-ar putea ca răbdarea fanilor pentru Rădoi să se încheie mult mai rapid decât ne așteptam, conform eurosport.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
vai de capul tau gelatule bine ca ti-ai facut coc cu bigudiuri atit stii sa faci un viitor antrenor ca acum esti impins de burleanu si stoichita nulitate asta esti afara de la echipa nationala lingaule ajunge cu lacheii fratilor becali
2
0
asa patesti daca faci o nationala cu jucatori impinsi de Gigi sau de Gica . Ianis nu face fatza nici in Scotia , intr-un campionat mediocru , dara daca tata il impinge din spate , iar Radoi de frica il baga sa joace , asta-i.
2
0
Lei, tigri si caini in tara, mielusei afara!
1
0
Radoi si Stoichita afara de la nationala Romaniei doua nulitati slugile lui Burleanu derbedei
3
0
de peste 10 ani fotbalul modern s a schimbat total . se joaca cu jucatori inalti , puternici , atleti cu viteza crescuti cu spiritul de invingator , adica profesionisti . noi tot cu mingicari de 1.50 m , cu prapaditi de 45 kg , cu baiatul lui cutare , cu finii , cu nasii , cu plangareti ca nu sunt langa nevasta insarcinata , cu ......, amatori intr un cuvant .
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614