REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Norvegienii au depus plângere la UEFA, supărați pe copiii de pe Arena Națională: „Să se ia măsuri”

Norvegienii au depus plângere la UEFA, supărați pe copiii de pe Arena Națională: „Să se ia măsuri”

Replica API 17 octombrie 2019 | 00:00 450

Norvegienii sunt nemulțumiți că România a fost susținută de 29.854 de copii din tribune pe Arena Națională în egalul de aseară, 1-1, și au depus plângere la UEFA.

Oaspeții noștri au fost supărați că micuții din tribune au făcut o atmosferă extraordinară, în ciuda faptului că România avea terenul suspendat după scandările rasiste și xenofobe din meciurile cu Spania și Malta.

„Sperăm să se ia masuri. Am depus deja o plângere la UEFA. A devenit o glumă deja când jucătorii intră pe teren cu mesajul «Nu rasismului»!", a spus antrenorul secund al norvegienilor, Joan Hansen, pentru Afton Bladet.

UEFA LE-A CERUT SCUZE NORVEGIENILOR

Înaintea partidei, selecționerul Norvegiei a avertizat că, dacă vor fi manifestări rasiste pe stadion, echipa sa va părăsi terenul. Iar federația de la Oslo a făcut plângere la UEFA. „Forul european și-a cerut scuze față de noi. Și verbal, și scris”, a dezvăluit ofițerul de presă Svein Graff.

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ciudatul ala de harald baldr-norvegian care stie tailandeza- si umbla cu englezoiul ala de bald and bankrupt -care stie ruseste si hindi- de fac nu stiu ce clipuri prin lume... mai bine si-ar vedea de tara lui, norvegianul ala ciudat, cu statul care le iau copiii din sanul familiei... statul lor cretinoid cu multiculturalismul lor au adus imigranti,fara numar, in tara lor... vloggerii astia 2, la un moment dat il luasera cu ei in ale vlogaritului prin tari straine, pe unul Tim, o huiduma care promova LGBT... vangura de formatori de opinie!!! de sclavele sexuale din india nu au spus nimic!
4
0
Adevarul este ca ii credeam pe Norvegieni oameni civilizati,dar iata ca fotbalul acest sport cam golanesc niveleaza valorile.Ma norvegienilor sunteti mai jos si decat CONTRA care l-a injurat pe PUSCAS,daspre caracter vorbesc bineintelrs.
7
0
La ei pe stadioane se spun poezii. Popor de frustrati!
11
0
Partarii acestia, ar trebui pusi la punct. Sa vedem daca ai nostrii pulififrici de la externe au sange in coa... e. Trebuie sa se termine cu servilismul acesta, odata. Iar cacanarii nostri care au scandat pe naspa, trwbuie aspru pedepsiti.
8
0
Daca se intampla la ei se mandreau. Sunt frustrati. Dar este treaba lor. Autoritatile statului nostru trebuie sa reactioneze ferm.
10
0
Suedia si norvegia sunt doua tari foarte civilizate.Rapesc copii din sanul familiei si ii dau spre adoptie cuplurilor de poponari. Futu i in gura de dezaxati
24
0
Parca in tarile nordice copii sunt super-respectati. Daca sunt din alte tari hai sa reclamam nu? Daca ei nordicii nu au valoare cauta tot felul de scuze.
21
0
Macar acum sa nu stam capra si sa facem si noi plangere impotriva selctionerului suedez care ne-a jignit copii.
33
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218