REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.1° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Nota primită de Ciprian Tătărușanu pentru prestația din Atletico Madrid - AC Milan 0-1

Nota primită de Ciprian Tătărușanu pentru prestația din Atletico Madrid - AC Milan 0-1

Replica API 26 noiembrie 2021 | 23:39 1142

AC Milan a obținut prima victorie din această ediție a grupelor UEFA Champions League la Madrid, 1-0 cu Atletico Madrid.

Cu Ciprian Tătărușanu integralist, AC Milan a controlat partida și a dat lovitura în minutul 87, când Junior Messias, debutant în Champions League la 30 de ani, l-a învins pe Jan Oblak cu o lovitură de cap, dată după o centrare perfectă a lui Franck Kessie, scrie digisport.ro

Nota primită de Ciprian Tătărușanu pentru prestația din Atletico Madrid - AC Milan 0-1

Ciprian Tătărușanu nu a fost pus la grea încercare de Atletico Madrid. Cel mai periculos moment al lui Atletico Madrid a fost în minutul 76, când Rodrigo de Paul a șutat de la marginea careului, șut pe care portarul român l-a reținut cu siguranță.

Pentru prestația din partida de pe ”Wanda Metropolitano”, Ciprian Tătărușanu, care ar putea reveni pe banca de rezerve de la următorul meci, pentru că Mike Maignan, titularul de drept, a fost recuperat, a fost notat de italienii de la Tuttomercatoweb cu 7, a doua cea mai mare notă din echipa Milanului, după cea primită de marcatorul golului victoriei, Junior Messias, 8.

”Ultimul meci ca titular? Foarte probabil, chiar dacă a jucat bine. Revenirea lui Maignan se apropie, seara horror de la Florența a fost dată uitării, a arătat că e pregătit. A făcut un miracol la șutul lui de Paul. A rămas atent pe toată durata partide, chiar dacă n-a fost pus în mare pericol”, au notat italienii.

AC Milan încă speră la calificarea în optimile Champions League

La finalul etapei a cincea a fazei grupelor Champions League, AC Milan este pe locul trei în grupa B, cu patru puncte, unul în spatele lui FC Porto, formația de pe locul secund, și unul peste Atletico Madrid, echipa de pe locul trei.

Pentru a accede în optimi, AC Milan trebuie să o învingă pe Liverpool, echipă deja calificată, în ultima etapă, iar meciul Porto - Atletico să se încheie la egalitate sau cu o victorie a madrilenilor, dar nu la o diferența mai mare de goluri decât cea a echipei lui Stefano Pioli.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mare inghesuiala pentru locul 3.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614