REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Notar public din Mangalia, trimis în judecată!

Notar public din Mangalia, trimis în judecată!

Replica API 18 mai 2017 | 13:10 1878

A refuzat să i se recolteze probe biologice

A refuzat să i se recolteze probe biologice

Angela Manea

Se audiază martorii în dosarul în care Angela Manea, notar public, este trimis în judecată pentru refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice. Următorul termen a fost fixat pentru data de 27.06.2017.

Dosarul a fost înregistrat la Curtea de Apel Constanța pe 7.04.2016. Amintim că Angela Manea, un cunoscut notar în Mangalia, a trecut printr-o perioadă mai dificilă în 2014, atunci când a ajuns la Secţia de Psihiatrie a Spitalului din Palazu Mare, întrucât a făcut mai multe scandaluri. Spre exemplu, prin luna iulie 2014, Angela Manea şi-ar fi făcut apariţia la o terasă din Saturn, care aparţine unor foşti prieteni de familie, unde ar fi făcut un scandal monstru şi i-ar fi ameninţat pe patroni, Rita şi Ion Caraulani, cu moartea.

Aceştia susţineau că se tem pentru viaţa lor, adăugând că notarul umblă mai mult sub influenţa băuturilor alcoolice şi pus pe scandal. Apoi a fost înregistrată o plângere la Poliție pe numele ei, depusă chiar de către fostul soț, care susținea că Angela l-a "vizitat" și a făcut scandal.

Ulterior, în noaptea de vineri spre sâmbătă, 4 spre 5 iulie 2014, femeia a ajuns din nou în atenţia oamenilor legii după ce a a provocat un accident rutier, avariind trei maşini şi a refuzat să i se recolteze probe biologice fiind la un pas de a lovi un poliţist, ajungând şi atunci la Palazu Mare. Însă, cum i s-a dat drumul, femeia a ajuns acasă şi şi-a fotografiat părţi ale corpului, postând imaginile pe Facebook întrucât ea susţine că a fost bătută de prietenii fostului soţ, patronii terasei din Saturn.

Liliana CHIRU

Vezi şi:

http://www.replicaonline.ro/notarul-din-mangalia-angela-manea-se-tine-de-scandaluri-s-a-mai-ales-cu-un-dosar-penal-179672/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Umbla beata cu masina prin oras, era sa-l calce pe unu la sens si ala a dat cu piciorul in masina si i-a stricat usa din spate. Proasta a fugit ca era sa o bata tipul ala. O rusine, vai de capul ei de nenorocita.
3
4
Stie toata mangalia ca ii place bautura...aia e...auzi la ei...cica face cinste mangaliei.buna vorba asta...poate mai bine zis...face de rusine,dar nu mangaliei...ci ei! Nu are nici o valoare in mangalia, ba din contra,aveam cele mari scoruri la notariat!
5
6
au batutu-o golanii aia si acum presa tine cu ei
6
1
...................
0
1
Ptr15:25 Se insinueaza ca probabil ca sigur ca e un ,,murphy'' de da-n gropi!
4
0
Bai murphy-ule,tu intelegi cumva,ceva din ce spui,ptr ca atata dobitocie pe cm patrat nu mai tu poti.Cum spui de ceva ca e,,sigur'' apoi devine ,,probabil'' si inchei ca un idiot ,,se insinueaza''!!!?Si da,cel de sub mine,14:00,are dreptate.sa speram ca femeia nu e bolnava ci,dintr-o revolta a ei s- a comportat asa.Si ptr adevar e nevoie de probe!
4
1
ce lume nenorocita!!dau cu piatra toti...jignesc ,rid, se dau mari pe seama nenorocirilor prin care poate a trecut aceasta femeie!Sa rizi de un om bolnav este un mare pacat!aveti grija fiarelor ca aveti parinti, frati surori copii care oricind pot ajunge asa!RUSINE!!
11
2
cam au dreptate barbatii pe aici, cocoana asta a fost maritata de vreo trei ori si tot nu si-a gasit linistea, adik pe ,.. masura,.....ca face cinste mangaliotilor, hai sa fim seriosi, ,, nebunia nu face cinste, ,, oricum este o femeie bolnava ce trebuie sa se trateze, nu este nici de ras, se poate intampa oricui,,,
10
3
Cei de la terasa sigur au beneficiat de acte noariale false si nu i-au achitat comisionul notarei. De aici , amenintari si urlete probabil.Nu cred ca-i nebuna asa cum se insinueaza.
8
6
Nu mi e rusine! Alte,, specimene
7
2
Sa fii notar public cred ca se impune control psihiatric pentru a putea practica.Ce documente juridice intocmeste o persoana care consuma alcool si care isi pierde discernamantul?
10
5
Doamnei notar, parerea mea, este ca ii trebuie un madular sanatos ! Sa se linisteasca putin domnule .
16
7
cu gindul la notarul Pulic ...
2
5
Frumoasa meserie trebuie sa ai ca sa anchetezi si sa judeci o speta ca asta!Si nervi,si rabdare si ....nici nu mai conteaza cata carte ai invatat!
7
6

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614