REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Nou director la Termica. Iată ce proiecte are în plan Liviu Stan

Nou director la Termica. Iată ce proiecte are în plan Liviu Stan

Replica API 18 iunie 2015 | 23:18 197

Mandat valabil un an

Mandat valabil un an

În urmă cu o săptămână, la Termica Distribuţie Năvodari, societate aflată în subordinea autorităţii locale, a venit un nou director, în persoana lui Liviu Stan. Prin numirea la Termica, Stan a demisionat din funcţia de consilier local. Decizia a fost aprobată în Consiliul Local (CL) Năvodari, unde a fost aprobată şi noua componenţă a Consiliului de Administraţie al societăţii Termica. Liviu Stan îl înlocuieşte pe Vasile Alexandru Manu de la conducerea societăţii furnizoare de energie termică, iar în locul consilierului demisionar a fost validată în CL următoarea din lista PSD, respectiv Liliana Râmboacă de la Tineret.

Ce priorități are Liviu Stan, după preluarea mandatului, valabil un an? „Cea mai mare prioritate o reprezintă repararea tuturor drumurilor, să nu mai existe gropi, să se poate circula. S-au făcut drumurile și înainte, dar s-au mai stricat, după iarnă. Avem de amenajat parcări, au fost făcute și recepționate multe, dar continuăm cu altele, reparăm alei, mutăm pavele. De asemenea, lucrăm la un proiect pentru asfaltarea străzii Liniștei, de săptămâna viitoare vrem să dăm drumul la lucrări. Și, ne pregătim pentru iarnă“, a spus Liviu Stan, directorul Termica Năvodari.

Alexandru Manu, schimbat prin decizie politică

Cât despre schimbarea lui Manu din funcție, acesta a precizat: „Este o decizie politică. Mi s-a cerut să reprezint societatea Termica, având experienţă în afaceri din 2004, sunt consilier local de 7 ani, am prins experiență cu toate proiectele care s-au făcut”, a spus Liviu Stan. Acesta a ținut să precizeze faptul că nu a găsit nimic în neregulă după preluarea mandatului și crede că singura problemă care a existat între vechea conducere și administrația locală a fost lipsa de comunicare. „Nu am găsit nimic în neregulă, treabă s-a făcut și înainte, poate era o lipsă de comunicare între conducere și primărie. Am mandat de un an, să vedem ce se întâmplă dacă rămân director sau consilier. Îmi doresc să fac treabă bună“, a conchis Liviu Stan. Alexandru Manu a rămas în cadrul societății, ocupând funcția de inginer șef, specialist în drumuri.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218