REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Nou protest cu sos de roșii și muștar în fața Ministerului Justiției. O mașină a fost vandalizată

Nou protest cu sos de roșii și muștar în fața Ministerului Justiției. O mașină a fost vandalizată

Replica API 22 februarie 2019 | 00:00 242

Sediul Ministerului Justiției a fost atacat, din nou, joi seară. Mai mulți protestatari Rezist au vărsat o găleată cu sos de roșii în fața instituției și au aruncat cu muștar pe o mașină care ar aparține Ministerului.

Probabil că intenția protestatarilor a fost aceea de a vandaliza mașina cu care circulă ministrul Tudorel Toader. Potrivit jurnalistului Silviu Sergiu, mașina murdărită cu muștar nu ar fi însă cea folosită de Toader.

sursa: b1.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Peste tot in lume acolo unde este cel nai important port al tari nivelul de trai este peste media nationala Constanta este o exceptie. Oare cine este de vina Locuitori orasului Oameni politici Primarul cu toti oameni lui Afaceristi.cautati raspunsul si pe urma votati sau luati puiul si prazu in continuare si mergeti pe mana p.s.d.istilor si a machidonilor ca si pina acum.
0
0
Care protestatari? Aia sunt niste hoarde de derbedei cacaciosi. Niste infractori ordinari. Vandali ,psihopati .Protestatarii adevarati exista foarte putini in tara asta si in nici un caz nu au apucaturi de borfasi din clanuri interlope. Ei nu se coboara la nivelul boraciunilor care se limiteaza la urlat zece fraze tembele,la gesturi subumane. Hastag cacat astia sunt pur si simplu gunoaie iar admiratorii lor la fel,fara nici un dubiu.
2
0
JUSTITIA e o vorba de dansii inventata pentru prostirea multumii . JUSTITIA E O 9 RELIGIE . crede si nu cerceta
1
1
mare cretin trebuie sa fii daca o tii langa fara sa intelegi ca a fost temporar. Ce fac criminalii acestia in frunte cu tudorel si puscariasul draknea nu are limite. Puscaria va fi im masura sa ii aduca cu picioarele pe pamant si sa ii umanizeze- gru de presupus- drogul din corpul lor este adresiv si a lasat urme psihice
2
4
pentru astia de la rezist daca si printre voi aveti tot penali ,mai lasati-ne cu vrajelile si ifosele voastre Marin Tivilic zis ceausescu are 1 an si 8 luni condamnare pentru distrugere,Sandy batausul de batrani dosar penal ,mai ramane shaorma Angy pe jointurile trase ,doar fumuri de pseudorevolutionari in voi, nu mai amintesc actiuni de hartuire ,limbaj suburban,recuzita macabra sunteti patetici Apropo a inceput ancheta pentru a se afla sursele de finantare ilegale , mai ales cele care folosesc criptomonede !Astazi aruncati cu vopsea si ketchup ,maine faceti munca in folosul comunitatii !
6
3
Nu trebuie sa fi , nici pro PSD , nici rezist . Simplu , te uiti la mentalitatea si dezvoltarea sud estului Romaniei , fata de nord vestu Romaniei . Partea Transilvania Banat Crisana , nici sa nu se auda de PSD . Iar in Muntenia Dobrogea si Moldova , PSD este votat . Deasta exista si un decuplaj de civilizatie si economie , intre regiuni , in aceeasi Romanie . Orasele mari din vestu tari , sunt cuplate feroviar , direct cu Budapesta , Viena , Praga . Constanta , nu are nici o legatura externa permanenta feroviar , macar cu o tara . Culmea , Constanta , fiind o locomotiva puternica ....
4
4
Draga Nick, se vede marea diferenta dintre tine si Tudor Chirila: in primul rand din limbajul pe care il folosesti, atitudinea ostila pe care o transmiti si nu in ultimul rand faptul...gramatica limbii romane. Astea spun multe despre tine! Deci, diferenta de calitate umana !
4
3
Cei mai handicapati postaci s-au trezit sa faca comentarii despre Rezist. Muritorilor de foame, care primiti bani sa scrieti cateva cuvinte prin care incercati sa atatati pe cei din jur, chiar nu constientizati ca sunteti niste PSD-isti ipocriti. Restul postacilor care se trezesc sa mai arunce cateva cuvinte, sa ia un dex in mana si sa isi scoata degetul din fund.
7
7
multi pensionari jegosi fani pesede si sacosa cu pui ulei si zahar n-au somn si comenteaza noaptea idiotilor nepoatele voastre sug puli si sunt badante in italia si spania si voi inca lingeti in cur comunismul asa cum ati facut toata viata .sper sa crapati si cainii sa se pishe pe mormintele voastre de handicapapti
9
9
numai in constanta mai pot exista prosti care inca casca gura la prosteala PSD-ista. In noroi sunteti, in noroi veti ramane. Machedoni prosti
9
7
Retardatilor de psd-isti si fanilor acestora li se apropie sfarsitul! O s-o luati in bot original, cacatilor!
7
9
Pentru cpmentatorii de mai jos... Sa le sugeti p... la... Celor din miscarea Rezist... Va batut psd-ul cu p.. la in cap si in gura pana va facut creierul la dimensiunea unei nuci... Sunte-ti frustrati... Sclavi o sa ramaneti...
9
10
Ce atata rezist fratilor ? Rezistati la ce , si cum ? Cand a taiat Base salariile a fost bine ? Si alocatiile erau 23 de lei ? Pe atunci unde erati ca sa rezistati??
10
14
Masinile acelea sunt platite din banii nostri. Jandarmeroa doarme sau se teme?
11
10
Muie la toata rezistenta din Romania si simpatizantilor lor.
17
23
Da mai jigodie sal bage pe Chirila si sa dea drumul latalhri si criminali lepadatura ce esti
9
13
Toti rahati si cu chirila batuti cu ciocanu in coaie si facut kk pe ei. Le arata tudorel curand Sa dea o lege sa i bage pe cretinii astia vro 10 ani. Curand javre
16
32

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218