REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Noua echipă PSD: cine este în cărți

Noua echipă PSD: cine este în cărți

Replica API 21 februarie 2020 | 00:00 289

În PSD s-a stabilit, în linii mari, noua ”arhitectură” a conducerii centrale. În PSD vor apărea două funcții de președinte executiv, care vor primi atribuții de la șeful formațiunii, 4 prim-vicepreședinți aleși pe domenii de activitate și vicepreședinții PSD vor fi în număr de 8, alegerea lor fiind pe criteriu regional:

Președinte: Marcel Ciolacu are prima șansă

Secretar General: Paul Stănescu are prima șansă

2 președinți executivi: Gabriela Firea și Sorin Grindeanu sunt numele vehiculate cel mai intens în partid

4 prim-vicepreședinți: Claudiu Manda, Dragoș Benea și Radu Moldovan se află printre doritori

8 vicepreședinți regionali: Gabriel Zetea, Laurențiu Nistor, Doina Fedorovici, Dan Nica, Aladin Georgescu, Mihai Weber, Marian Mina se numără printre doritori

La Consiliul Național ar putea să intre în cursă Ionuț Vulpescu și Vasile Dîncu. Ultimele detalii se vor stabili într-o ședință BPN PSD de lunea viitoare. La acea ședință urmează, spun surse din PSD, să-și anunțe Marcel Ciolacu intrarea în cursă, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cu acelasi kkt pezedist in alta palarie! Doar rotatia cadrelor, pleca o gasca in puscarie, o inlocuim cu alta gasca! Pizdeii sunt incapabili sa se autoreformeze! O sa-i reformam noi cu votul pana o sa le tasneasca sangele pe nas. Si nu numai pe nas!
6
2
presedinte-hotescu.2 primvice-hotoiu si hoteanu 3.vici-goleanu, golescu,manescu,beleanu.4 baroni locali- zapcescu,talharescu,jupeanu,nefirescu,burberryescu,ilicescu,manglea,sparlea, ajunge atatia ca Dumnezeu da dar mai e si dupa filotimia poporului
5
2
Ciorba reincalzita.
5
2
Prostia enorma a tuturor partidelor este sa promoveze la nesfarsit in functii de conducere cam aceleasi personae care s-au tot perindat in functii mai mari pe acolo. Nici vorba de analize adevarate privind capacitatea eventualilor lideri de a putea forma echipe capabile sa faca ceva deosebit in sens pozitiv. E o balteala generala in tara si de asta electoratul satul de aceleasi moace si capricii s-a cam saturat sa iasa la vot. Ce dracu sa votezi? Acuma PSD este tot bleg ,peneleul tot neobasist si Taliban,USR parca e o sleahta de descreierati,restul o apa si un pamant. La naiba .
3
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614