REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
11.9° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Nouă firme se bat pentru găzduirea paginii de promovare a Constanţei

Nouă firme se bat pentru găzduirea paginii de promovare a Constanţei

Replica API 27 aprilie 2017 | 00:00 428

Primăria Constanța s-a decis să promoveze mult mai mult orașul de la malul mării și pentru asta a decis să deschidă un site specializat. Astfel, începând din data de 13, aprilie, a.c., s-a deschis site-ul www.constanta-turistica.ro. Pentru acest site, autoritatea contractantă intenționează să achiziționeze „serviciul de găzduire web-site www.constanta-turistica.ro aferent proiectului ”Constanța, primul pas în lunga ta călătorie – promovarea zonei turistice Constanța-Mamaia”. Potrivit unui anunț al municipalității, nouă oferte au fost depuse în termenul legal: Intercris SRL, Aga Media SRL, Exomax Tech SRL, Rodax Management SRL, Arhipelago Interactive SRL, Burz Răzvan Mihai PFA, Romedchim International SRL, GMB Computers SRL și MBM Software&Partners SRL. Reprezentanții Primăriei au specificat că, în perioada următoare se vor analiza ofertele tehnice și financiare ale tuturor ofertanților. Atribuirea contractului de achiziție se va face pe baza criteriului „prețul cel mai scăzut“. Valoarea estimată de primărie pentru aceste servicii este de 8.333 lei pe an.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
...ce puteti sa mai promovati ...poate ouale de Paste din intersectii impodobite cu beteala de Craciun ...sensurile giratorii pline de buruieni si construite in bataie de joc...cainii maidanezi la tot pasul...masinile parcate pe trotuare iar pietonii pe sosea...trotuare fara rampe pentru persoanele cu dizabilitati...spatiul verde care arata ca un islaz comunal...cladiri nerenovate, aflate in stare de degradare avansata, situate in centrul orasului ... deci ati avea cate ceva...ce faceti voi este doar o vrajeala...sa nu credeti ca locuitorii orasului nu stiu ce faceti !
4
0
cu Pescariu,sau cu Ghita!Au si programe oficiale-pardon-originale de la Microsoft.apelati la specialisti direct,nu mai faceti licitatii la ,,oha,,la vrajala.
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218