REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Noua șefă ANAF face lumină și explică de ce a picat examenele pentru Antifraudă

Noua șefă ANAF face lumină și explică de ce a picat examenele pentru Antifraudă

Replica API 3 ianuarie 2019 | 00:00 248

Noul președinte ANAF, Mihaela Triculescu, a explicat joi, 3 ianuarie a.c. de ce a picat examenele pentru un post de inspector la Antifraudă.

„În perioada 2014-2016, am susținut mai multe sesiuni de recrutare pentru funcția de inspector Antifraudă. De fiecare dată, la proba scrisă am fost printre primele poziții, ocupând chiar prima și a doua poziție, dar totodată la proba orală mi s-a transmis că nu mă încadram în «profilul» cerut de Direcția Antifraudă", a spus noul șef al ANAF, potrivit Profit.ro.

Sursă: Știripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
of, alta curva!
0
0
Pe cine vrei sa prostesti tu fa saltea de psd isti ?
0
0
Democratia nu este vesnica. La finalul sistemului democratic apar populistii dupa care vine dictatura. Peste tot in Occident ne aflam in perioada populistilor. Ne pregatim de dictatura.
6
0
ce fata de barbat are...!!
3
1
Care proba,,orala,,nu ai trecut?nu ai stat bine in genunchi,sub biroul,la sef?si acum,ai trecut proba orala la condamnatul Dragnea,si la discotecarul ,Teodorovici?bravoo!
11
1
Sexul slab la butoane. Cu atatea muieri reinoim matriarhatul.
10
0
ce blonda frumoasa
3
5
A fost pusa sa execute ordinele. Oricine in circumstanta politica actuala ar fi fost pus pe functia asta. Se numesc yesmen..sau yeswomen in cazul asta. Orice ii comanda partidul, va spune da. Nu contam noi cetatenii..conteaza interesele de partid.
14
0
Ha haaaa, si noi sa te credem ? Cam asta e profilul de candidat pentru sefia oricarui institutii bugetare! Nu esti admis sa fi inspector darrrrr , esti calificat sa preiei sefia ! Hai ba las-o-n plm ! acum nu stiu sincer cine e de vina ! Ei ca pot sau noi ca inghitim !
18
2
Mda! La oral ai zgariat cu dintii multe pielitze finutze.Dar acum esti pregatita ca ranga la maybach.ai grija la orlando teodorovici ca e tuns in stilul merinos si sa nu-l ciufulesti.
14
0
Nu stiu ce sa comentez de bine sau de rau de actuala sefa ANAF, dar sa ajungi sefa la ANAF eu zic ca trebuie sa te recomande o cariera de munca de realizari , va dati seama ca sunt persoane in ANAF capabile de conducere care stiu cel mai bine problemele dar nu sunt in politica , eu cred ca acum la momentul acesta noi cetatenii traim mai periculos ca in anii comunismului , cica asta e democratie acum , prin vot democratic dai puterea unor persoane sa te poata asuprii , sa te faca din om neom si el cica respecta constitutia .... Doamne ai mila de prosti si iartai .
28
0
fantastic- aceasta individa a picat exact de cinci ori la examen, iar la scris a luat 5 si 5,5- manusa puscariasului satana draknea. Inadmisibil ca pe un post cu o asa de mare greutate ce necesita un specialist renumit cu experienta, am inteles ca aceasta imndivida are exact trei ani in functie de economist- posibil sa fie inca o amanta uitata a dlui satana draknea
20
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614