REPLICA ONLINE CONSTANTA

3.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
3.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Noua versiune ''Charlie's Angels'' şi ''Ford vs Ferrari'' debutează în cinematografele din SUA

Noua versiune ''Charlie's Angels'' şi ''Ford vs Ferrari'' debutează în cinematografele din SUA

Replica API 16 noiembrie 2019 | 00:00 254

Noile aventuri ale tinerelor detective din "Charlie's Angels" şi înfruntarea dintre Matt Damon şi Christian Bale în "Ford vs Ferrari" sunt principalele premiere cinematografice din acest weekend şi care îşi vor disputa primul loc în box-office-ul american, potrivit site-ului imdb.

"Îngerii lui Charlie" revin pe marile ecrane într-o nouă versiune, realizată de Elizabeth Banks, cu Kristen Stewart în rolul Sabrinei Wilson, o tânără cu multiple abilităţi, dar şi o mare amatoare de petreceri. Naomi Scott o interpretează pe Elena Houghlin, o specialistă în tehnologie, în timp ce Ella Balinska este Jane Kano, o fostă agentă MI6, responsabilă cu partea dură a misiunilor.

Când o nouă tehnologie este în pericol, "îngeraşele" sunt chemate de Charlie pentru a intra în acţiune şi a proteja viaţa tuturor. Kristen Stewart, Naomi Scott, Ella Balinska, alături de cineasta Elizabeth Banks au fost prezente luni seară în oraşul Los Angeles la premiera mondială a noului lungmetraj din această franciză, care a devenit celebră datorită serialului TV din 1976.

Noul lungmetraj ''Charlie's Angels'' îi mai are în distribuţie pe actorii Luis Gerardo Méndez şi Patrick Stewart.

O altă premieră importantă este "Ford vs Ferrari" ("Marea provocare: Le Mans '66") în care rolurile principale sunt interpretate de laureaţii cu Oscar Matt Damon şi Christian Bale. Filmul, în regia lui James Mangold, este bazat pe o poveste reală, inspirată din viaţa lui Carroll Shelby (Matt Damon), un designer revoluţionar al industriei americane de maşini, şi a pilotului britanic de curse britanic Ken Miles (Christian Bale).

Cei doi s-au luptat cu birocraţia corporatistă, cu legile fizicii, dar şi cu propriii demoni ca să poată construi o maşină de curse revoluţionară pentru compania Ford Motor Company. Astfel, ei au reuşit să detroneze titlul deţinut de Enzo Ferrari în cadrul cursei de 24 de ore de la Le Mans (Franţa) din 1966.

''The Good Liar'' (''Maestrul minciunilor'') este o dramă în regia lui Bill Condon, care îi reuneşte pentru prima oară pe marile ecrane pe legendarii actori Helen Mirren şi Ian McKellen. Este vorba de un thriller inteligent şi plin de suspans în care cei doi actori veterani sunt implicaţi într-un joc de-a şoarecele şi pisica cu final neprevăzut.

Din distribuţia filmului mai fac parte Russell Tovey şi Patrick Godfrey.

O altă premieră este "All Rise", un film bazat pe cartea de succes "Monster", scrisă de Walter Dean Myers şi care urmăreşte povestea lui Steve Harmon (Tim Blake Nelson), un student strălucit ce aspiră să devină regizor de filme dar este prins într-un jaf care se soldează cu victime. În timpul procesului, procurorul îl numeşte pe tânăr "monstru". Este însă el cu adevărat un monstru? Aceasta este întrebarea la care filmul încearcă să răspundă.

Lungmetrajul prezintă îndelungata luptă în justiţie a tânărului pentru a-şi dovedi nevinovăţia. Din distribuţia filmului regizat de Anthony Mandler mai fac parte Jeffrey Wright, Jennifer Ehle, John David Washington. O putem vedea de asemenea pe reputata cântăreaţă Jennifer Hudson în rolul mamei băiatului, doamna Harmon.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920