REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Noul album al lui Justin Bieber se numeşte „Changes“ şi va fi lansat de Valentine's Day

Noul album al lui Justin Bieber se numeşte „Changes“ şi va fi lansat de Valentine's Day

Replica API 29 ianuarie 2020 | 00:00 308

Justin Bieber

Justin Bieber a anunţat luni că "Changes" este titlul noului său album, care va fi disponibil de Ziua îndrăgostiţilor pe 14 februarie, relatează EFE.

Cântăreţul canadian a anunţat lansarea noului album pe reţelele de socializare, unde este vedeta cea mai urmărită cu 108,6 milioane de followeri pe Twitter şi 126 de milioane pe Instagram.

Justin Bieber a profitat de mesaj pentru a dezvălui şi coperta albumului "CHANGES", în care vedeta pop apare la bustul gol şi îşi afişează tatuajele pe un fond roşu.

Casa de discuri Def Jam Recordings, aparţinând Universal, notează într-un comunicat de presă că sound-ul folosit în "CHANGES" aparţine curentului "R&B/pop futuristic" şi "trap-soul".

Bieber a dezvăluit şi piesa "Get Me" inclusă pe noul album, cântată în duet cu Kehlani. Primul single al noului album a fost "Yummy", lansat la începutul lunii.

"CHANGES" este cel de-al cincilea album al lui Bieber, primul după "Purpose" lansat în 2015. Această nouă propunere muzicală va face obiectul unui turneu pe care artistul îl va susţine în SUA şi Canada în cursul acestui an.

"The Changes Tour" va începe pe 14 mai la Seattle (SUA) şi se va încheia pe 26 septembrie în New Jersey (SUA) şi include concerte la Toronto, Miami, Las Vegas, Houston sau Atlanta, printre alte oraşe.

De asemenea, Bieber a prezentat pe YouTube primele episoade din "Justin Bieber: Seasons", un serial documentar dedicat carierei şi vieţii tânărului artist canadian.

La începutul anului cântăreţul a dezvăluit că suferă de boala Lyme. "Multă lume se întreabă despre aspectul lui Bieber care este groaznic, dacă consumă metanfetamină etc., nu se ştie însă că am fost diagnosticat recent cu boala Lyme", a mărturisit el pe reţelele de socializare.

"Nu este doar asta, sufăr şi de un caz grav de mononucleoză care mi-a afectat pielea, funcţiile cerebrale, energia şi întreaga sănătate (...). Au fost câţiva ani grei pentru mine, dar urmez medicaţia adecvată pentru a trata această boală care deocamdată este incurabilă şi mă voi întoarce mai bine ca oricând", a promis el.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369