REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.3° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Noul MEGANE Sedan a fost lansat la Constanţa!

Noul MEGANE Sedan a fost lansat la Constanţa!

Replica API 17 octombrie 2016 | 01:11 278

O surpriză plăcută pe piaţa auto

O surpriză plăcută pe piaţa auto

Renault a lansat Noul MEGANE Sedan în România. La Constanţa, evenimentul a avut loc vineri, 10 octombrie 2016, la reprezentanţa RENAULT cu sediul pe Bulevardul Tomis 393. Directorul general al Reprezentanţei Dacia Renault Nissan Constanţa, Constantin Olteanu, a deschis marele eveniment RENAULT. Noul model propune un nivel de echipare şi un pachet de tehnologii unice în segment, fiind disponibil în trei versiuni de echipare: Life, Zen şi Intens. Preţul de pornire este de 14.800 euro (cu TVA).

„Noi astăzi completăm sectorul C al gamei Renault cu Noul MEGANE Sedan. Model care a făcut istorie. Vechiul Megan a fost făcut în 35.000 de unităţi. Noul model a fost prezentat la salonul auto de la Paris. Este o maşină de concepţie nouă, venind să completeze toată gama Renault, care este o gamă în totalitate nouă, iar MEGANE Sedan este vedeta noastră”, a declarat, cu ocazia inaugurării, inginer Cristocea Cristina. Având la bază platform modular CMF C/D, variant SEDAN a fost gândită, proiectată şi dezvoltată în paralel cu versiunea hatch, lansată la începutul anului 2016. Astfel, aceasta beneficiază de calităţile dinamice (şasiu, tren de rulare, gamă de motoare), confortul şi tehnologia versiunii cu cinci uşi. Interiorul este spaţios şi confortabil pentru toţi pasagerii, iar portbagajul oferă un volum impresionant de până la 550 dm3. Cu designul său dinamic şi seria de echipamente şi tehnologii de segment superior, noul model vine cu o propunere inovatoare care îi permite să se poziţioneze ca punct de reper în categoria berlinelor compacte. Noul MEGANE Sedan este mai mult de atât, spun reprezentanţii companiei. El este mai mult decât o versiune cu patru uşi a modelului, acesta distingându-se de concurenţii săi prin proporţiile sale şi design-ul ce se apropie de silueta unui coupe. De asemenea, versiunea sedan propune sistemul multimedia R-LINK 2, un adevărat centru de comandă cu touchscreen de 8.7 inch. Unic în segment, ecranul oferă un confort similar utilizării unui smartphone sau a unei tablete.

Opţiuni: deschidere hands-free a portbagajului şi volan încălzit

Totdată, noul MEGANE Sedan oferă în funcţie de versiunea de echipare şi beneficii care fac viaţa mai uşoară, ca de exemplu Easy Trunk Access (ETA) – un sistem unic în segment pentru deschiderea hands-free a portbagajului, prin detectarea mişcării piciorului sub bara de protecţie spate; climatizarea automată şi volanul încălzit. Noul model moşteneşte multe elemente stilistice de la versiunea hatch, care îi permit să se diferenţieze de restul modelelor din segment. Proporţiile sale desenează o siluetă elegant, iar identitatea luminoasă specific blocurilor optice faţă, în forma literei C, contribuie la aspectul dinamic al modelului.

Toţi cei care şi-au dorit să testeze Noul MEGANE Sedan s-au putut înscrie, în perioada 14-16 octombrie 2016, la drive test. Odată validaţi, doritorii au fost automat înscrişi şi în concursul de timp tombolă pentru a câştiga premiile MEGANE Sedane.

Paula SOLOMON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614