REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Noul prefect al judeţului, Ioan Albu, la început de mandat: Îmi doresc o bună comunicare cu instituţiile, cu primăriile şi presa

Noul prefect al judeţului, Ioan Albu, la început de mandat: Îmi doresc o bună comunicare cu instituţiile, cu primăriile şi presa

Replica API 8 iulie 2017 | 01:01 260

Ordinul de numire a lui Ioan Albu pe funcţia de prefect a fost publicar în Monitorul Oficial al României. "Sunt onorat de această numire şi, în calitate de reprezentant al Guvernului în teritoriu voi veghea la respectarea legalităţii. Îmi doresc o bună colaborare cu toate instituţiile deconcentrate şi cu primăriile din judeţ. Intenţionez să creez grupuri de lucru cu primarii, pentru rezolvarea problemelor cu care aceştia se confruntă. Îmi doresc o bună comunicare cu instituţiile, cu primăriile şi cu presa", a declarat, prentru Replica de Constanţa, Ioan Albu.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Domnilor sefi ai organizatiei PSD Constanta,sa nu spuneti ca nu a-ti fost avertizati! Ne doare direct in CUR ca sfidati toti membri PSD care au muncit in campaniile politice pentru a va asigura voua bunastarea! Va asteptam cu interes la urmatoarea campanie pentru europarlamentare! La cum promovati liberalii in toate posturile cheie ale judetului si ale municipiului sa fiti siguri ca o s-o sugeti!Cine aducea cele mai multe voturi? Judetul sau municipiul? Cretinul de Tutuianu da bani cu nemiluita la primariile PNL,PMP! Va veni si vremea judecatii! Abia asteptam o sedinta la Casa de Cultura!
1
0
Greceanu are diploma cumparata in 2009 falsa. E o impostoare. Toate actele primariei sunt nule
0
0
Prefectii care vin si pleaca
2
0
Succes in activitate si putere de munca! Va rugam o vizita la Primaria Eforie fiindca multe nereguli exista in CLO prin secretarea Greceanu care sta pe aceasta functie abuziv, primarul stie si ii convine situatia.
3
6
Bine boss! Niste festivaluri daca se poate.Fara paranghelie,,viata e pustiu"!
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369