REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.3° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Noul primar de la Hârşova, în război cu imobilele construite abuziv pe domeniul public

Noul primar de la Hârşova, în război cu imobilele construite abuziv pe domeniul public

Replica API 7 septembrie 2016 | 00:00 2276

Pe lângă viceprimar şi foştii angajaţi din primărie, Ionescu mai are una pe cap:

Pe lângă viceprimar şi foştii angajaţi din primărie, Ionescu mai are una pe cap:

Viorel Ionescu

Încep să se vadă semnele schimbărilor în teritoriu. Nu ne referim neapărat la schimbările în bine, ci la faptul că noile administraţii locale, prin primarii nou-aleşi (la primul mandat), îşi dau arama pe faţă. Un exemplu îl avem la Medgidia, unde Valentin Vrabie este la primul său mandat de primar de municipiu, după mandatele anterioare în mediul rural. Vedeta de la Peştera, primarul lăudat că a făcut o „perlă” dintr-un cătun, este pe cale să eşueze lamentabil în încercarea de a deveni jupân peste toţi şi toate.

Îl lăsăm momentan pe Vrabie să-şi revină în simţiri şi mai amintim oraşul Eforie, unde noul primar, liberalul Robert Şerban, începe să se facă remarcat prin lipsa de transparenţă şi comunicare. Dar, lumea încă mai are răbdare şi aşteaptă să vadă dacă „noul” - căci au vrut schimbarea - este cu adevărat mai breaz decât vechiul. Ca o paranteză fie spus, există agitatori din tabăra PSD care susţin că sunt pregătiţi să strângă semnături în vederea demiterii liberalului Şerban. Cu semnături ameninţă şi susţinătorii fostului primar din oraşul Hârşova.

Amintim că social-democratul Tudor Nădrag a pierdut Primăria Hârşova în faţa reprezentantului ALDE, Viorel Ionescu. E încă neîmpăcat cu situaţia de la alegeri, aşa că s-a speculat că oameni apropiaţi acestuia ar încerca să declanşeze un referendum de demitere a actualului primar. Momentan, nu s-a produs evenimentul, dar unul dintre nemulţumiţi tot a luat atitudine împotriva lui Ionescu: l-a dat în judecată.

Vorbim despre Sorin Nichita, pe care primarul l-a şi dat afară: „Lucra la Confort Urban. I-am atras atenţia să se prezinte la locul de muncă. Nu a dorit să se conformeze, a ajuns în Comisia de disciplină şi a fost dat afară”, a explicat noul primar, care a luat al cunoştinţă că fostul subaltern l-a acţionat în isntanţă. Însă problemele nu se opresc aici. În continuare, viceprimarul Ionel Dia nu a primit atribuţii. „Sunt consecvent. Nu pot lucra cu oamei care au avut, după cum ştiţi, dosare penale la un moment dat”, a spus Ionescu.

Pe de altă parte, mai susţine primarul, de muncă este la Hârşova, în sensul că sunt multe de rezolvat. „Am descoperit că s-a construit fără autorizaţii. Sunt mai multe imobile care sunt în ilegalitate, trei dintre ele construite abuziv chiar pe domeniul public. Am pus angajaţii primăriei la treabă, le-am transmis celor care au construit că trebuie să se pună în legalitate. Nu îi demolăm, dar trebuie să intre în legalitate şi să îşi plătească taxele şi impozitele ca restul cetăţenilor”, a mai precizat Ionescu.

Alexandra ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Buna ziua dragii meii stati bre nu va obositi ca Ionescu si-a cumparat alta locuinta in Constanta frate da bre ce dracu voi traiti pe sub pamint chiar daca are sechestru pe casa si masina Doamna Primarita a luat nota 2 bre la examen pentru postul de Judecator frate ce dracu nu stiati bre asa ca pardon trebe bre sa mai plece in excursie cu Mamitica si cu prietenii tot pe banii nostri bre sa se relaxeze bre da ce prostii suntem bre cum nu stiati mai vrea un mandat da bree of ai sa-l ajutam ce Dracu Pai se Poate of ce viata cusuta cu ata v-am pupat bree.
1
0
Buna hirsoveni tic tac tic tac ionescu pir pac pir pac ti-a sunat ceasul facalalet ce esti otrava dute laa puscarie acolo ti-e locul poate iti vine minte la cap.
0
0
Dar terenul luat abuziv din domeniul public si cu hotarare de intanta sa demolati pe str unirii nr .. Ionescule ce ai sun spus ca doar esti Primar si executi silit pe altii dar pe tine de ce nu te executi
1
0
Mai oameni buni se vad clar si limpede realizariile lui Ionescu noroc cu proiectele lu raposatu Nadrag ca altfel nu asfalta nici o strada sa fim seriosi ce dracu ia intrebatil citi bani a dat pe masina aceea mica de maturat o sa va puneti mina in cap si nici noua ne e nu e in stare sa termine ce a inceput asa o sa zaca cica realizari da pe banii prostiilor el stie numai amenzi atat sa cladeasca sau sa ajute habar nare dar rau da a murit Neculce Aurel din cauza lui astea-s realizarile unui om Bolnav Psihic felicitari urmeaza alt bolnav Chirita astia-s oamenide speta joasa cu dumnezeu inainte .
1
0
Cat de legal sa ocupat Av .ionescu Laura de actele Asociatiei C A H ?La ajutat pe Radulescu sa insele oamenii
4
0
Imi pare rau ca detin asa om care-l nu pot numi primar voi la-ti votat sa va spalati pe cap cu el realizariile lui s-au vazut a distrus multi oameni pe care nu stiu daca-l deranja pe el dar asta-i omul sfinteste locul nu mai faci wc-uriii Domn Primar nu mai pleci in excursii cu Mamica rusine sa-ti fie Jigodie ai dat oamenii nevinovati in strada sia afara nu iti este frica de Dumnezeu ca nu crezi mai omule ai sa regreti mai tirziu a si sa-ti mai spun ceva pe mandatul tau ai comis o crima unul a murit inghetat si celalat degerat pe jumatate frumoase Realizarii Felicitari cu asta ai spus tot .
2
0
dar cu cei care ocupa abuziv domeniile publice ale orasului cum faci?eu cred ca tu ii tii in brate si incurajezi ilegalitatea si prostia!rusine !am avut incredere in tine
8
1
Vi tu la Mal la mine pe ponton sa mai bei sa vezi ce te inec si te bag la fundul meu eu Dunarea caci ti-ai batut joc de mine aruncai sticla pe fundul meu sa vezi ce osa te fac mincare de pesti ca te capitanie ti-ai batut joc si de bietiii oamenii i-ai terorizat am sa te bintui toata viata mea cit voi vurge eu prin Orasul acesta minunat pe care tu distrugi cu orice pret nu-ti pasa abia astept sa te inec pe fundul meu vino jos unde-i lucrat si ai curaj sa intri in mine ca te anaforesc eu pe tine.
1
0
Domn Primar sa nu te puna Dracu sa vi pe strazi sa-ti faci campanie cu cloaca ta ca noi o sa-ti dam cu Huoooo ai inteles da-ti demisia cit mai poti om de nimic ca asta esti o putoare si un distrugator de vieti omenesti ai tinut oamenii sub teroare ba mai mult chiar i-ai dat afara si pe deasupra ai omorit un suflet si unul e pe jumatate astea-s realizariile tale Rusine sa-ti fie Blestematule ai sa platesti foarte mult mai omule tu chiar nu-ti dai seama de ceea ce faci Hoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo.
4
0
Voi nu vreti sa bagati la cap el o face pe legistul ce dracu face se plimba pe banii nostri in America si in Canada sa mai cerseasca miloaga ca e milog bagaias Pula in Git si in Cur sa-l Futem noi Hirsovenii ma nu-i este frica lu Dementul asta ca il arajanza cineva intr-o zi el crede ca va fi primaro viata lasati-l in pula mea sa Damblageasca nebunul ca nu e sanatos daca zici ceva sare cu Tilicari pe tine adica pe oamenii noi cetateniii cum a facut cu Cojanu la pindit pe camere si zice ca nu a fost el ajungi la capitanie funiile pe git ti le punem Orfanule cu mata aia descreierata ca si tine .
3
1
Nu mai suportam teroarea lui Pirt Pirt Pirt ne inebuneste pshihic ajutor duceti-l la balamuc Pirt Pirt Pirt a luat-o razna de tot ce ne facem cu el ca nu mai e chip asta damblageste definitiv trebuie internat la un centru de psihiatrie.
1
0
EEEEE evolueaza Ionescu ne face cica stadion TICHIA DE MARGARITAR pai astea ne trebuie noua stadion de 800000 de euro cu banii aia faci altceva tica ca tu nu esti normal si nu ai fost din tot deauna doar atit sti sa nenorocesti oameniii pe cine mai dai afara acum ia zi tu ma frumuselule ca ma puneai sa tai curentul amaritiilor alora care au murit cum dormi tu noaptea ba nenorocitule care esti ca asta esti o podoaba infecta.
3
0
Bravoo maq uit la voi si ma minunez cum de puteti sa mai rabdati va nenorocit la impozite cu Alai Mare Bre cu politie mai ramineau Mascatii a nenorocit familii intergi pe care i-a dat afara si bine inteles ia bagat pe ai lui fara examene Tudorica Nadrag na dat pe nimeni afara EU sunt foarte suparat pe Tudorica dar ce face Actualul e un Dezstru total neadecvat si stiti ce cum poate sa doarma pe perna MI-A dat ORDIN SA tai Curentul amaritiilor aia care unu e mort si altul pe jumate nu le-am taiat curentul ma dat afara cica sunt betiv asta-i omul nostruuu Felicitariiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Bravoooo.
1
0
Am o singura rugaminte sa ma ascultati pe noi vrea sa ne dea afara asta face Domn Primar o forteaza pe Sefa ca sa plecam unul cite unu asta se va intimpla cu colegii nostri imi pare rau ca sa ajuns la asa ceva noi stam in continua terorare si nu stiti cum e sa tremuri de frica in fata Domnului Primar asta e adevarul.
1
0
Scumpii mei Cetatenii ai Orasului Hirsova lasati-l dracului de Nebun ca nu mai are mult Saracutul de el mai are foarte putin deja dosarul lui penal va pleca la Bucuresti daca pina acum a fost bagat la naftalina acum sa-l vad ce dracu o sa mai faca problema e incuracata si nu o mai descurca nici dracu sunt destui care l-au dat in judecata asa ca avem ce vedea pe parcurs si stati linistiti la vot sa-l faceti Praf si Pulbere atunci obesrvam Ura acestui Bolnav pe Creier credeti voi ca asa o sa mai mearga Cu Teroare si cu Spaima cum a invrajbit el propii colegii sa se dea afara asa vrea El .
1
0
Ma Tiran nenorocit cu mata aia care te-a cacat si cu tactul ala duceateai dupa el ce ai avut cu Catalin Cojanu de la-i bruscat pe om care a facut Cinste orasului nu tu ma Orfanule bolnav de ura si de distrus vieti fi rai al dracu sa fi dute la balamuc ma muistule trebuia sa te omoare Filipinezi ba Cacatule bolnav la creier cu cine pula mea te pune si te impinge din spate sa faci numai rau sa ti ia dumnezeu ce ai mai scup pe lume ma retardatule ca pe multi oamenii i-ai nenorocit si pe noi ne terorizezi in primarie atit si Cetatenii Orasului mai oamenii buni aideti sa scapam de gunoiul asta .
1
1
UN MARE NENOROCIT ACEST IONESCU.ASTEPT SA VOTEZ DIN NOU .MA CHIS PE FREZA LUI
3
2
un mare nenorcit acest primar.el si gasca lui de betivi si golani.numai ilegalitarti promoveaza.
4
1
Cemai faci ma tiranule tot fata aia de nenorocit o ai de betiv ordinar pe cine mata o sa mai dai afara acum cine mai urmeaza la ordinul lu nemernicul ala de tactu socru ma retardatule nu te uiti ma ce fata ai te decapitam noi pe fi ce o fi ca ne distrugi orasul dute ma sa te internezi ma nebunule ma orfanuleeeee nu ti-e tie frica ca noi toti te dezbracam si te violam in cur ma te pui cu noi ne faci spurcati lepre viermi vierme esti tu ma bacterie nenorocita te futem in gura sa-ti dam muie nu mai ai mult ti-a sunat ceasul pulicaaaaa.
4
1
Ce mai faci mai tiranule nu ai plecat Dracu din primarie ma betivule tu si cu Drumea firati ai dracu de lepre ordinare ma nenorocitule ma tie nu ti-e frica ca te decapitam ma handicapatule ma retardatule in Piata Ceres cu tine aideti lumeeeee sa-i luam Capul lu bolnavul asta care nu stie decat sa-si faca freza futul in gura sa-l violam sa-l legam si sa-l spinzuram lepra ca nu e bun de nimic auzi vrea razboi sa ne razboim cu tiganii adica sa nu avem liniste in oras asta instiga lumea sa se certe oameniii intre ei ma orfanuleeeee sa te duci in pula noastra sa te muti sa ne lasi dracului odata pa
4
3
Ba pulica de Ionescu al nostru Domn primar Gurgu sa ne traiasca ba iubeste oamenii nu ai loveste nu ai omoara sa-u isi bate joc de ei cum ti-ai batut joc tu fraiere gol taticu dute la balamuc cat mai apuci ca am trecut si eu pela fata mea si ce spun hirsovenii de tine mi-sa sculat parul maciuca unul nu te vorbeste de bine din bolnav pshihic nu te scoate tata imi pare rau ca esti tanar si razbunator pacatul tau platesti cu referendum Neica si cand te-or huli oameni vai si amar de curu tau sa te muti din oras taticu sanatate mai putica verde ca mult nu mai ai sa ne traiesti Tudorica Gurgu te pup
4
3
ba domnu ionescu sa ne sugi pulaaaaaaaaaaaaaaaaaaa si tu si mataaaaaaaaaa
5
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614