REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Noul şef al APM Constanţa a fost şef la taxe şi impozite în Primăria Ovidiu

Noul şef al APM Constanţa a fost şef la taxe şi impozite în Primăria Ovidiu

Replica API 3 februarie 2018 | 11:39 690

Celzin Latif preia, de luni, 5 februarie, conducerea Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa. El îl înlocuieşte pe Tudorel Nădrag, prin detaşare de la Primăria Ovidiu.

Celzin Latif lucrează de mai bine de 17 ani în administraţia publică locală. "Am lucrat la Primăria Constanţa, apoi la Primăria Ovidiu, şef serviciu impozite şi taxe. La Mediu este un domeniu nou pentru mine, dar cred că voi face faţă cu brio acestei provocări", a declarat, pentru "Replica" de Constanţa, Celzin Latif.

Interesant că despre Celzin Latif se ştie că este membru al UDTTMR, iar PSD îşi înlătură astfel porpriul om de la Mediu în favoarea Uniunii. Să înţelegem că PSD nu mai are oameni sau... UDTTMR a intrat la guvernare?

UPDATE:

UDTTMR nu a avut mare legătură cu această numire, ci mai degrabă are legătură cu susţinerea celor de la ALDE. Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului este condusă de Viorel Toma (ALDE).

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Doamne, toti incompetentii in functiile de conducere de la stat. In privat nu rezista nici macar o zi. Toate incompetentii de genul Latif Celzin, Amet Varol,, Accoium etc ajung pe functii importante desi sunt niste habarnisti, cine ii propulseaza si cum? Poate se ocupa aitoritatile statului si de astia...
4
0
Stai calmi baieti, asta nu stie ca judetul asta are, centrale nucleare, cea mai mare rafinarie, cea mai mare fabrica de ciment, porturi cu belele mari pe mediu, platforme marine, 60 de arii protejate, poluari istorice, protectie de maluri si multe altele. Si daca esti toba de carte si tot este greu dar cand esti un economist parat puscarie scrie pe fruntea ta? Apropo stii de ce a fugit Nadrag? Cand a vazut cate anchete penale sunt in APM s-a cacat pe el.
10
0
Practic, aceleeasi jigodii, dar sub alta denumire: PSD, ALDE, UDTTMR, s.a.
10
2
Uite asa psd cta se duce pe faras ! Usor usor ! Ce-ai facut mai nea felix, mai ??? Pai de alde astia ne trebuie noua ?
12
0
Poza asta a facut-o cu aparatul de ras?
16
0
Are dedtula experienta in administratie si din cate stiu nu a fost implicat in nici un scandal mediatic. A stat in banca lui.
0
16
Doamne daca si asta a ajuns sef aoleuuuu ....
19
1
Pacat asa sef nu o sa mai avem .Va asteptam inapoi domnul Nadrag, erati in om cu caracter cum nu am vazut la alti sefi.
13
4
UDTTMR a fost si va fi mereu in mica guvernare. Va ofticati ca putem si avem cu ce?
5
17

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614