REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Noul şef al IPJ Constanţa, Bogdan Despescu: Dacă se va impune, voi face modificări la nivelul inspectoratului

Noul şef al IPJ Constanţa, Bogdan Despescu: Dacă se va impune, voi face modificări la nivelul inspectoratului

Replica API 8 aprilie 2014 | 00:00 181

Începând de marţi, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Constanţa are un nou şef: buzoianul Bogdan Despescu. Acesta a început prima zi de muncă la Constanţa cu o vizită la Prefectură, pentru a participa la şedinţa de analiză a Ministerului Afacerilor de Interne, ce a avut ca obiectiv principal prezentarea activitatea, cu realizările din acest an.

Bogdan Despescu a primit propunerea de a conduce IPJ Constanţa pentru următoarele 6 luni de la comanda Inpsectoratului General de Poliţie, dar şi de la Ministerul Afacerilor Interne. A dat curs solicitării cu mare plăcere şi spune că această numire reprezintă o provocare, dar şi o încercare în cariera sa de poliţist. "Este o provocare, o încercare în cariera oricărui poliţist, sper să dau curs tuturor solicitărilor din punct de vedere poliţienesc, în condiţiile legii, să asigur tot efectivul poliţiei constănţene, să asigur sprijin şi să avem o relaţie de colegialitate", a declarat, pentru Replica, Bogdan Despescu. Noul comandant al IPJne-a vorbit şi despre priorităţile imediat următoare. "Priorităţile sunt aceleaşi care sunt şi în prezent: siguranţa cetăţeanului, prevenirea oricăror evenimente negative şi celelalte activităţi", a precizat Despescu. Cât despre eventualele modificări în cadrul instituţiei, acesta a precizat că este prea devreme să se pronunţe, însă, dacă se va impune, nu exclude această posibilitate.

M.S.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367