REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Noul ȘEF al POLIȚIEI Constanța a prezentat situația de la nivelul Inspectoratului! VIDEO

Noul ȘEF al POLIȚIEI Constanța a prezentat situația de la nivelul Inspectoratului! VIDEO

Replica API 17 iulie 2020 | 13:23 4532

Prin ordin al ministrului afacerilor interne, cu data de 1 iulie 2020, comisarul-șef de poliție Constantin Adrian Glugă este împuternicit să îndeplinească, pe o perioadă de 3 luni, atribuțiile funcției de inspector șef al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. Acesta l-a înlocuit pe fostul inspector șef Constantin Dancu.

Constantin Adrian Glugă

Noul șef al Inspectoratului Județean de Poliție Constanța a prezentat o scurtă analiză a activităților desfășurate în ultimele două săptămâni, conform planului de măsuri litoral 2020.

În perioada 1 – 15 iulie, în ceea ce privește activitatea pe linie de Poliție Judiciară, au fost rezolvate 96 de dosare, printre care 55 cu Autor Necunoscut. În aceeași perioadă au fost verificate 70 de societăți comerciale și au fost aplicate 50 de sancțiuni contravenționale.

Inspectorul șef a vorbit și despre acțiunile viitoare, care vor fi riguroase pe litoral, în vederea menținerii ordinii.

Cât despre schimbările din funcții de la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, Constantin Adrian Glugă a specificat că au fost făcute la cerere, după care au existat discuții pentru propunerile următoare.

Video:

L.I., S.H.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
e o adunatura de pidosnici complexati.
3
0
de prost muist are...
2
3
Locala e singura institutie care va arde la buzunare.... de aceea nui iubiti... se stie
2
8
Moarta politiei locale.
8
1
ptr. nesimtitul care cere desfiintarea politiei locale -" du-te dracului analfabetule , sfrutatule ...
2
18
Desfiintati locala!Putorile analfabete de la locala, sa treca la munca la constructii!
16
4
Minciuni, minciuni, minciuni!!!
4
1
poate face ceva si la Harsova, cu dl. Comandant...
8
0
Cernavoda in raiul interlopiilor si proxenetilor care zburda nestingheriti prin Romania si Europa.
8
1
Pai astea reprezinta rezultatul muncii, lui Costelus Dancu! Cum care Dancu? L- ati uitat? Hai ma...Voi ca.voi, dsr aia de la psihiatrie, il au in atentie! A INNEBUNIT, cand a auzit ca nu mai apuca bilantul de dupa vara lui 2020! F mm Costele...
11
1
Dl.Gluga sa nu fie ,,gluga de coceni"!
8
2
Plangere penala depusa la Parchet din 10.09.2019, nici pana azi nu am fost audiat in dosar. Agentul de politie de la sectia 2 refuza inceperea audierii pt a se prescrie faptele presupun. Deci asta ce inseamna? Nu favorizarea faptuitorilor si aparitia vilelor agentilor?De ce nu sunt inregistrate audio si sau video toate audierile din Politie? De ce nu sunt eliminati acesti politisti din sistem?
5
2
Atentie ! La Politia Neptun seful de politie si d-ra inspector fac actiuni singuri toata noaptea. Pentru devotamentul acordat institutiei trebuie premiati. Multumim sotiei sefului de politie pentru intelegere. Asa da !!!!
9
1
Chiru ion ce face?plange zi de zi?
14
0
Au fost rezolvate 96 de dosare din cate? 960? 9600?
9
0
voi cred ca nu stiti care sunt atributiile politiei de vorbiti si sau comentati... cum sa intre politia pe filiera evaziunii fiscale cand acolo este treaba anaf care sesizeaza politia economica procuratura si dna ul?iti place sa mananci rahat aiurea n tramvai iar ala cu dorogurile la fel. exista BCCO DIICOT.. PLM VA TREZITI SI VOI melcilor
6
3
Ce tare! Astea da rezultate!
5
0
ORASU ESTE LA CHEREMUL CELOR CARE VAND MOARTEA LA PLIC . FACETI CEVA CAT INCA SE MAI POATE . NU ESTE CARTIER UNDE SA NU SE VANDA DROGURI . UITATIVA PESTE TOT CUM TIGANI STAU CIORCHINE PE LA PORTI SI SUPER VIZEAZA CINE INTRA SI CINE IESE DIN CARTIER SI DACA LI SE PARE CEVA SUSPECT SUNT ATENTIONATI VANZATORI DE MOARTE . DE CE GUVERNU ASTA DE CACAT NU MAJOREAZA CONDAMNARILE PENTRU CA SE STIE CA ROAMANIA A AJUNS PE MANA CELOR CARE VAND DROGURI . NU MAI VORBIM DE PROSTITUTIE DE TRAFIC DE COPII DE SPALARE DE BANI Etc . Pe strada Sarmisegetuza la intrarea de pe strada Avram Iancu cam la a 3 casa .
11
0
Si intrati pe filiera spalarii de bani si a evaziunii fiscale care sunt enorme, aici la malul marii.
15
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614