REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.1° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
18.1° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

NOUTĂȚI în cazul șoferului de RATC agresat. Era o gașcă de vreo 15 adolescenți, băieți și fete!

NOUTĂȚI în cazul șoferului de RATC agresat. Era o gașcă de vreo 15 adolescenți, băieți și fete!

Replica API 25 martie 2019 | 00:10 726

Șoferul autobuzului 2-43, agresat în după-amiaza zilei de vineri, 22 martie a.c., în stația Faleză Sud de pe B-dul 1 Mai (vechi) a depus plângere penală la Poliție după cele întâmplate. Acesta își amintește că grupul din care făceau parte agresorii era format din aproximativ 15 băieți și fete, adolescenți.

Vineri după-amiază, în jurul orei 17,30, un bărbat de 51 de ani, șoferul unui autobuz de pe traseul 2-43 a fost agresat în stația Faleză Sud, de pe B-dul 1 Mai (vechi). La fața locului a ajuns un echipaj SMURD, care a acordat îngrijiri medicale victimei, ce a refuzat inițial transportul la spital. După incident, el a plecat împreună cu colegii spre sediul Regiei Autonome de Transport în Comun (RATC) Constanța, iar de acolo acasă. În cursul serii însă s-a simțit din ce în ce mai rău, astfel că a ajuns la Unitatea de Primiri Urgență a Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Andrei” Constanța, unde a fost investigat corespunzător.

Sâmbătă, 23 martie a.c., bărbatul s-a prezentat la sediul Secției 5 Poliție, unde a depus o plângere penală în urmă incidentului, în prezent fiind deschisă o anchetă penală pentru găsirea făptașilor și tragerea lor la răspundere.

Victima le-a relatat anchetatorilor că nu își amintește multe detalii despre cele întâmplate în ziua respectivă, dar că ține minte că grupul din care făceau parte agresorii era format din aproximativ 15 adolescenți, băieți și fete, și că au venit dintre blocurile de pe B-dul 1 Mai (vechi). Bărbatul a fost lovit în față și a căzut inconștient la pământ, moment în care agresorii s-au făcut nevăzuți.

Victima urmează să se adreseze Serviciului de Medicină Legală în vederea obținerii certificatului medico-legal. În prezent, acesta se află în concediu medical și, potrivit reprezentanților RATC Constanța, beneficiază de tot sprijinul colegilor din cadrul societății, inclusiv din punct de vedere juridic.

„Facem un apel către toți cei care au informații ce pot ajuta la identificarea agresorilor să sune de îndată la numărul de telefon 0241/694.960", au transmis reprezentanţii Primăriei Constanţa cu privire la cele întâmplate.

F.B.

Citește și: Șofer al RATC agresat pe bulevardul 1 Mai de mai mulți romi! DETALII IMPORTANTE

Şoferul RATC agresat în staţia Faleză sud spune că l-au atacat nişte puşti de 15 ani! VIDEO

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
iata aveti ! Golani , curve , anarhie in scoli ,elevi care se duc la scoala doar sa-si etaleze telefoanele si blue-jeansii , eleve cu aspecte de curve de moro , consum de droguri in scoli . Ca sa nu spun de nesiguranta strazii , legea junglei in parcari , taximetristi cu bata langa scaun daca ai tupeul sa nu le dai cat cer . De hotii de buzunare din autobuze sau din parcarile ....platite si pazite ce sa mai spun?
1
0
ciorile din constanta au devenit mult prea agresive
2
0
Parintilor... care in loc sa-si supravegheze loazele, o freaca la asia expres si exatlon in timp ce plozii sunt zmei. Daca le rup picioarele in parc cand fac tarantele, iar nu e bine, ca-s major si ei minori.. si ii abuzez... abia astept sa creasca scursurile astea mici sa ii zapacesc putin...
6
0
Intrebati-l pe sofer de ce facea pe smardoiul cu ei daca statea in banca lui nu avea nici o problema suna la 112 si rezolva frumos dar cand te crezi ninja sare schija rucnialup alupigus
1
3
Are trebui puse camere in fiecare statie de autobuz , pentru am fii in regula cu toti , hal de oameni
5
0
scursurile astea vor stramba din nas si vor spune ca Romania pute, ca vor o tara ca afara, manca-i-ar cancerul sa ii manance!!! mai vreti pensie de la naparcile astea... cand la 12 ani sunt satule de avorturi si ei de tratamante cu duiumul la dermato venerice?!?
8
0
Unde nu-i lege nu e legiune iar legionarul intinde mainele ca sa fie incatusat de rromani. Sau mai pe scurt un sut in fund un salt pentru poporul ales. Pardon tribul pierdut. Pe cind sosesc camerele cu identificare faciala ca sa vedem cum se fura o tara intreaga de statul paralel care vrea sa mutam si ambasada masi ... .
3
1
politia vine doar sa constate? de prevenire nu a auzit? la actiunile de prevenire participa de obicei 15 - 20 de politisti? asta e efectivul la un oras plin cu hoarde de infractori din pepiniera HC?
10
2
Putzoiii aia trebuie sa fie dezbracati in centrul orasului in vazul tuturor si biciuiti peste cur si maini pana lesina de durere!!!
12
3
Viitori membrii psd - alde.
11
8
Cei care faceti apelul ...puteti sa-l cereti de la rudele voastre imbuibate .. am spus de atatea ori impanziti tot orasul cu camere de monitorizare si garantez ca 90 % dintre infractiunile care se fac se rezolva cu acest sistem video ..toata tara are asemenea sistem video de 20-25 ani in constanta nu se vrea ...doar atunci cand vi se va intampla voua capeteniile acestui oras ghetou poate asa veti face ceva in acest sens sobolanilor .
19
3
da -ca sau desfiintat scolile de corectie,,erau bune,,
18
2
sunt viitorul de aur al ROMANIEI...acesti golani care n-au mama ,n-au tata,au pus stapanire peste tot...atentie....aceste este doar inceputul ne asteapta momente grele...copii de circa 12-15 ani sa devina infractori...asa ceva nu s-a mai intalnit...educatia parintilor lasa de dorit...
40
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218