REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

”Nu am jucat cel mai bun tenis al meu”, a recunoscut Simona Halep, învinsă de Karolina Pliskova

”Nu am jucat cel mai bun tenis al meu”, a recunoscut Simona Halep, învinsă de Karolina Pliskova

Replica API 2 noiembrie 2019 | 00:00 417

"Nu am jucat cel mai bun tenis al meu", a recunoscut Simona Halep după meciul pierdut cu Karolina Pliskova (Cehia), eşecul suferit de româncă, 0-6, 6-2, 6-4, făcând-o să rateze calificarea în semifinalele Turneului Campioanelor, scrie DPA.

"Am revenit în joc" după primul set cedat foarte repede, în doar 20 de minute, a declarat Halep. "La sfârşit am fost foarte aproape să întorc situaţia", a spus fostul lider mondial, care a trecut de grupe la Turneul Campioanelor doar la prima sa participare, în 2014, când a jucat finala.

Halep a subliniat meritele adversarei sale. "Ea a fost bună. A fost puternică. E o înfrângere dureroasă, sinceră să fiu", a spus românca.

Halep continuă să conducă în meciurile directe, cu 7-4, dar Pliskova a câştigat două partide anul acesta, prima fiind în sferturi la Madrid, în timp ce Simona s-a impus în meciul de Fed Cup de la Ostrava, după trei seturi.

În semifinalele Turneului Campioanelor, ce are loc în oraşul chinez Shenzhen, australianca Ashleigh Barty, numărul unu mondial şi câştigătoarea Grupei Roşii, o va întâlni pe Pliskova, clasată pe locul secund în Grupa Violet, iar ucraineanca Elina Svitolina, campioana en titre şi câştigătoarea Grupei Violet, o va înfrunta pe elveţianca Belinda Bencic, care a terminat pe locul secund Grupa Roşie.

sursa: agerpres.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Frustratilor, dar de cate ori a castigat, nu vedeti? Voi ati vrea sa castige intruna. E cumva robot? Mai spunea cineva ca alearga ca o oaie...tocmai, Simona alearga mult fiind in dezavantaj datorita inaltimei. Cand Pliskova face un pas, Simona trebuie sa faca doi, trei pasi. Cu toate acestea a castigat multe meciuri contra Pliskovei dar, si a altora. Voi ce faceti cu viata voastra? Ce merite aveti? Vedeti-va de zilele voastre si nu mai aruncari vorbe grele. Psihicul sportivilor depinde si de incurajari, nu de vorbe grele.
2
2
Da, acum s-a vazut, si ne-ai si demostrat VALOAREA ta adevarata, simonico. Atat poti, cand joci cu primele 10 din clasamentul WTA. Sanatate multa!
7
3
Nu ai jucat cel mai bun tenis??? Pai tu nu joci tenis in general, oaie bezmetica!!!
6
3
In loc sa se pregateasca , vrea pauza de odihna???? De aia nu mai castiga nimic, vrea numai concedii cu individul care are aproape varsta tatalui
8
2
Bine ca am avut-o si pe ea acolo la virf ca restul sint mediocre in circuit ---Nu-i nici o nenorocire comparativ cu alte sporturi ex fotbal
2
1
Pentru cei care nu au pus o paleta de tenis in mana in viata lor. Sa vedem ce stie sa mai faca halep dupa alergat ca oaia nebuna pe iarba
3
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614