REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Nu doar ministrul Turismului merge în Vama Veche! Şi şeful CJC petrece minivacanţa în localitatea lui Georgescu

Nu doar ministrul Turismului merge în Vama Veche! Şi şeful CJC petrece minivacanţa în localitatea lui Georgescu

Replica API 28 aprilie 2018 | 00:00 230

Horia Ţuţuianu şi Dan Georgescu, la o acţiune de ecologizare în Limanu, în urmă cu ceva timp

Președintele Consiliului Județean Constanța, Horia Țuțuianu, a precizat că este oarecum mulțumit de cum se prezintă stațiunile de pe litoralul românesc și a punctat că dacă ar avea de ales, ar face vacanțele tot la plaja în județ. Mai mult, el a spus că știe că au fost și controale și verificări în sudul litoralului care nu au fost cu rezultat pozitiv, dar după ce a vizitat stațiunea Mamaia a concluzionat că de 1 mai totul o să fie pregătit pentru startul sezonului.

„După cum ştiţi, am lucrat o bună bucată de vreme în turism şi pot să spun că nu sunt mulţumit de cum arată litoralul românesc. Sunt părţi bune şi părţi mai puţin bune. Mai sunt zone în sudul litoralului de care nu sunt mulţumit. Am fost prin Mamaia şi consider că staţiunea este pregătită. Am văzut că oamenii lucrează şi cred că la 1 Mai vor fi pregătiţi 100% de deschidere sezonului”, a spus șeful CJC.

Ce face șeful CJC de 1 mai? De altfel, va merge în Vama Veche, la fel ca şi ministrul Turismului, Bogdan Trif. În plus, a spus Ţuţuianu, va profita de minivacanţă şi pentru a ieşi la iarbă verde pentru a se destinde cu familia.

„Eu îmi petrec minivacanţa de 1 Mai pe litoralul românesc. Voi merge în zona de sud, în Vama Veche, iar duminică voi merge cu familia la iarbă verde”, a precizat Ţuţuianu.

Dar ce este aşa de special, sezonul acesta, în Vama Veche? Printre altele, localitatea Limanu (de care apaţine şi Vama Veche) este condusă de un social-democrat, Dan Georgescu. Şi, după cum se ştie, Georgescu este prieten cu Ţuţuianu, dar şi cu senatorul Nicolae Moga, aşa că nu este exclus ca şi acesta să dea o fugă în Vama Veche, măcar să se salute cu ministrul Trif.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vama Veche este number one!Pitipoancele si pitiponcii la Mamaia!
7
3
Sa vina toata lumea buna!Cocalarii sa ramana in Mamaia!Si ministrul sa vina fara Dancila!
7
3
Horica, sper ca o iei cu tine in Vama si pe Maticheasca, ca si ei ii plac prafurile si sexul in grup.
9
1
foarte bine!sunt bine veniti!decat prin Nuba sau Loft mai bine in Vama Veche!
1
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614