REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

NU DOAR RUTIERA VĂ POATE ‘TAXA’! Sute de şoferi constănţeni, amendaţi de poliţiştii locali!

NU DOAR RUTIERA VĂ POATE ‘TAXA’! Sute de şoferi constănţeni, amendaţi de poliţiştii locali!

Replica API 13 septembrie 2018 | 00:00 288

Atenţie, şoferi! Riscaţi amenzi usturătoare dacă vă abateţi de la normele rutiere atunci când tranzitaţi arterele din municipiul Constanţa. Polițiștii locali cu atribuții în domeniul circulației rutiere din cadrul Primăriei Constanța continuă acțiunile împotriva conducătorilor auto care opresc sau staționează mașinile pe drumurile publice, în locuri nepermise. Numai în perioada 3 - 9 septembrie 2018 au fost înregistrate 428 de abateri contravenționale, în special pentru opriri/staționări neregulamentare pe arterele intens circulate din municipiul Constanța.

Polițiștii locali lansează un apel către posesorii de autoturisme să respecte prevederile legale referitoare la circulația pe drumurile publice. Potrivit Ordonanței 95/2002, amenda pentru oprirea neregulamentară este de 290 de lei și două puncte de penalizare, iar staționarea în locuri nepermise este sancționată cu 580 de lei și trei puncte de penalizare.

"Recomandăm tuturor celor care identifică astfel de fapte să sesizeze Dispeceratul Poliției Locale Constanța la numărul 0241.484.205 sau prin WhatsApp la numărul 0799.606.142", au precizat autorităţile locale.

Paula SOLOMON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Trebuie bani la bugetul local,nu e voie avertisment,obligatoriu amenda
1
1
Am oprit la farmacie sa-mi iau niste medicamente...nu aveam absolut deloc unde sa opresc...am stat 5 minute....le-am explicat cum sta treaba si m-au si vazut iesind din farmacie...le-am vorbit frumos dar nu, ei mi-au dat amenda...acolo unde am oprit intr-adevar nu era voie insa nu incurcam circulatia deloc....cu toate astea mi-au dat amenda in loc sa-mi dea un avertisment eu nefiind un sofer care incalca legea...cu toate ca le-am explicat aceste lucruri m-au amendat...din acel moment ma cac pe ei de muisti si sa ma pis pe ei de zdrente....
2
1
Respectati legea ,nu va mai agitati inutil ,si nu are nimic nimeni cu voi .
3
1
DA DE PREVENTIE VOI ATI AUZIT? NU, DOAR AMENZI!
1
0
Tarusi,bagati tarusi peste tot sa nu avem locuri de parcare sa puteti da cat mai multe amenzi.Gasesc eu un procuror ce nu inghite PSD-ul cu tarusi cu tot ca sa scriu dupa dictare!
1
2
Alooooo, PLC-ul, Audi verde-auriu cu folii pe fata, CT87FRK, are voie? De ce? Ca e frtisu militian de 3 luni? Daca e lege sa fie pentru toti. Nu atunci cand ii vedeti sa va intoarceti sau mai grav sa ii salutati. Tara de kkt!
5
1
Pe Soveja colt cu Primaverii la Gym, o banda este ocupata de masinile pastilatiilor. Politia sta la panda in diagonala si se fac ca nu le vad. Pai, mai e dreptate?
8
0
prostii trebe sa respecte legea . jmekerii are scutire
9
1
analfabetii au ajuns sa dea ameni, bravo frate, noi avem numai indatoriri, drepturi p..a.
10
3
dar cand vezi masina de politie trasa prost pe coltul intersectiei la brotacei in sens si incurca circulatia pe cine anunti? e valabil nr acela de whatup? ii trage un sofer atentia ca nu e bine pozitionat si ce credeti ca raspunde domnul cu "cascheta"? ca nu sta mult sa dea niste amenzi.
5
1
Suntem in ultimu hal ...plin de politie peste noapte ,ai 8 clase dar dai amenzi ...frumos
12
4
ca sa vezi cine e.stiu un individ-n-o sa-i dau numele ca nu-i frumos-care impungea de prostie.mai avea o calitate:puturosss rauu.Ce credeti ca''a devenit'':gardian public.Astia sunt 80% dintre militienii care ne controleaza pe strada.Nu vi se pare ca s-au inmultit brusc?Asta denota un lucru:PSD are foamea de bani si ce sa vezi singurii invizibili cand fac prostii sunt tiganii.da,dar tiganii voteaza psd,unii dintre noi,NICIODATA.de-aia Constanta a devenit rai de infractori si de-aia militienii amendeaza mamaite cu patrunjel ca sa justifice cumva viitoarele pensii speciale.
15
3
De politisti. Am trait s-o vad si pe asta.
18
3
am vazut niste video cum politisti din bucuresti tratau cu brutalitate niste copii prinsi la pescuit ....dar Livache la Belina si-a facut castel si pescuia .... cum naiba?cite state paralele exista?Livache are dreptate el cu insula si castel e tare in schimb copii din bucuresti prinsi la pescuiti au fost brutalizati....la fel si cu mitingu psd de unde veneau banii de transport ptr acel miting nimeni nu stie....da au fost corecti jandarmi nu au sarit cu gaze pe ei cu pulane si tunuri cu apa ...???intrebarea este cine sunt mai corecti Livache si ale sale state paralele sau diaspora???judecativoi
13
6

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218