REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

NU există suspiciuni de CRIMĂ în cazul femeii de la Medgidia! A murit de FRIG! Dar de ce era DEZBRĂCATĂ?

NU există suspiciuni de CRIMĂ în cazul femeii de la Medgidia! A murit de FRIG! Dar de ce era DEZBRĂCATĂ?

Replica API 11 ianuarie 2019 | 00:25 342

A fost efectuată necropsia în cazul femeii găsită decedată pe malul canalului, la Medgidia. Potrivit rezultatelor, nu există suspiciuni cu privire la o moarte violentă. Trupul neînsufleţit avea câteva leziuni, dar superficiale, care puteau fi produse în momentul în care a fost târâtă de bărbatul care a găsit-o, dar în nici un caz nu-i puteau provoca decesul. Totodată, nu există urme de viol. Se pare că a murit din pricina hipotermiei. Dar de ce era dezbrăcată de la brâu în jos? Specialiştii au explicat acest aspect.

Amintim că trupul neînsuflețit a fost descoperit în dimineaţa de miercuri, 9 ianuarie, pe malul canalului, la Medgidia, de către un agent de pază, care patrula în zonă. Cadavrul era deja înghețat, iar femeia era dezbrăcată de la brâu în jos, învelită cu o pătură și cu pantalonii aruncați deasupra. Mai mult decât atât, lângă cadavru a fost găsită o sacoșă cu haine.

Polițiștii au declanșat imediat cercetările, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

Ulterior, au ieșit la iveală și alte informații. Astfel, se pare că un bărbat, în vârstă de circa 70 de ani, care locuiește în zonă, adică pe faleză, într-un fel de bordei din chirpici, fiind vorba de o locuință improvizată, s-a întors la domiciliu în noaptea de marți spre miercuri, moment în care, chiar în față, a găsit-o pe femeie, întinsă pe jos, dezbrăcată de la brâu în jos. Acesta susține că era deja moartă. Speriat să nu se arunce vina asupra lui, a târât-o circa 200 de metri, după care a revenit la domiciliu, a luat o pătură şi s-a dus şi a învelit-o.

Potrivit specialiştilor, oamenii care ajung în stadiul de hipotermie se dezbracă. De ce? Creierul nu mai percepe bine informațiile venite de la corp și interpretează frigul drept căldură sau, conform tehnocultura.ro, sângele cald este orientat dinspre interiorul corpului către piele, astfel că suferindul de hipotermie vede că îi este cald și se dezbracă.

Cercetările continuă în acest caz. Menţionăm că femeia nu a fost încă identificată, dar se pare că ar fi fost consumatoare de băuturi alcoolice.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367