REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

„Nu mă interesează că fiul ei e gelos pe mine“. Botezatu, dezvăluiri în lacrimi despre Zina Dumitrescu

„Nu mă interesează că fiul ei e gelos pe mine“. Botezatu, dezvăluiri în lacrimi despre Zina Dumitrescu

Replica API 13 aprilie 2019 | 00:00 404

Cătălin Botezatu şi Zina Dumitrescu

Au trecut doua săptămâni de când Zina Dumitrescu, cea supra-numita Mama modei românești, a refuzat sa mai lupte pentru viața ei. Celebra creatoare de modă s-a stins din viața la 82 de ani, pe 28 martie, la azilul din Ghermănești, acolo unde era internată din 2012. Au rămas în urma ei o mulțime de controverse, legate de decizia fiului de a o incinera, iar Cătălin Botezatu, copilul de suflet al Zinei, suferă și acum că nu a apucat să-și ia rămas bun de la cea care i-a fost mentor toată viața.

A lasat in urma regrete nesfărșite și lacrimi amare, iar elevele sale, cărora le-a construit o carieră, abia au apucat sa-și ia “Adio!” de la cea care le-a fost ca o mamă, creatoarea de modă Zina Dumitrescu. Trupul neînsuflețit a fost incinerat pe 30 martie, la Crematoriul Vitan Bârzești. Cătălin Botezatu, considerat ca un fiu de Mama Zina, nu a apucat decât sa-i trimită o coroană de flori la casa de modă Venus, acolo unde elevele sale i-au adus un ultim omagiu Zinei Dumitrescu.

“Nu am apucat să-mi iau la revedere de la ea! E dureros și trist!”, ne-a declarat Cătălin Botezatu, cu lacrimi în ochi, joi, 11 aprilie, după prezentarea de colecției “Smart Fashion Gifts”. Designerul nu-si revine nici acum dupa moartea celebrei creatoare de modă, pe care a iubit-o ca pe mama lui.

Decizia unicului fiu al creatoarei de modă, Cătălin Negreanu, de a-și incinera mama, a stârnit un val de reproșuri și de nemulțumiri în rândul celor care au iubit-o pe Mama Zina. Asta în condițiile în care ultima dorința a Zinei Dumitrescu fusese să fie îngropată la Cumitirul Bellu, acolo unde avea loc de veci lângă mama ei. Fiul creatoarei de modă, Cătălin Negreanu, și-a dorit însă funeralii discrete și cât mai rapide. Cătălin Botezatu a și declarat la acel moment că decizia ca trupul Mamei Zina să fie incinerat i se pare “ un scenariu de film prost”.

Realizatoarea TV Marina Almășan a înaintat chiar ipoteza, într-un editorial pe blog-ul ei, că fiul Zinei, Cătălin Negreanu, ar fi fost gelos pe relația apropiată pe care Cătălin Botezatu a avut-o cu Zina Dumitrescu. ”Nu mă interesează acest scandal. Nu vreau să întinăm memoria Zinei cu prostii. E problema lui dacă e gelos, întrebați-l pe el”, ne-a mai spus Botezatu. Cătălin Botezatu a mai dezvăluit că va organiza, împreună cu fostele eleve ale Zinei Dumitrescu, o prezentare de moda în memoria celei care a fost Mama modei românești.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bote iar faci valuri! Esti un mare nesimtit, arogant si infatuat. Esti de o aroganta maxima, da. Cine te crezi, asta ai invatat de la "mata Zina"?! O alta "bunaciune", care nu s-a ocupat indeajuns de baiatul ei biologic. Ce a oferit, asta a primit si mata Zina! Ce sa mai organizati voi !?
1
1
Chilotarul asta poponar se crede si el vreun Lagerfield... Hai sictir mah filfizonule !
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102