REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° ConstanÈ›a Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.3° ConstanÈ›a Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

''Nu mai are niciun sens'' ca Ionuţ Radu să rămână la Genoa, spune un agent al jucătorului

''Nu mai are niciun sens'' ca Ionuţ Radu să rămână la Genoa, spune un agent al jucătorului

Replica API 11 ianuarie 2020 | 00:00 554

"Nu mai are niciun sens" ca portarul Ionuţ Radu să rămână la Genoa în condiţiile în care nu joacă în campionat, a declarat pentru TuttoMercatoWeb unul dintre agenţii fotbalistului român, Crescenzo Cecere.

"Suntem dezamăgiţi de Genoa care şi-a urmărit interesele nerespectând munca şi activitatea băiatului care anul trecut a avut un sezon extraordinar, aducând puncte vitale pentru salvarea de la retrogradare, şi a fost decisiv şi în acest sezon în multe meciuri", a spus Cecere.

Radu, care are 22 de ani, a fost împrumutat de Inter Milano la Genoa în vara lui 2018, împrumutul său fiind valabil până în vara acestui an. Până duminică românul a fost titular la Genoa în toate meciurile din acest campionat. Noul antrenor al echipei, Davide Nicola, se bazează în Serie A pe Mattia Perin, recent împrumutat la Juventus.

"Poziţia echipei Genoa în clasament cu siguranţă nu depinde de Radu, ca să câştigi meciurile e nevoie să înscrii. Respectăm alegerea clubului Genoa, dar modul în care a fost făcută arată o lipsă de respect faţă de jucător. Au fost aici cinci antrenori, toţi l-au promovat pe Radu. Nicola a decis că Perin e titular la Genoa, astfel că băiatul va continua să crească în altă parte. Contactăm diverse cluburi din Italia şi din străinătate fiindcă Radu este unul dintre cei mai buni portari din panorama internaţională aflaţi pe piaţă în această sesiune, dar noi am îmbrăţişat proiectul Inter şi acest club nu are intenţia să se lipsească de Radu. Lucrul cel mai potrivit azi e să redevină nerazzurro, nu mai are niciun sens să rămână la Genoa", a continuat agentul.

Radu a fost titular joi la Genoa pentru prima oară în acest an, în partida pe care echipa sa a pierdut-o la loviturile de departajare pe terenul formaţiei Torino FC (scor 3-5), în optimile de finală ale Cupei Italiei.

Înaintea partidei de la Torino, antrenorul Nicola a spus că nu-şi va schimba hotărârea de a-l titulariza pe Perin în campionat.

sursa: agerpres.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369