REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.7° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.7° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Nu mai e de glumă! Nu strângi excrementele lăsate în urmă de câinele tău, îţi iei amendă!

Nu mai e de glumă! Nu strângi excrementele lăsate în urmă de câinele tău, îţi iei amendă!

Replica API 8 iunie 2018 | 00:00 3107

sursa foto hund.ch

Ca urmare a unei sesizări, la data de 6 iunie, polițiștii locali s-au deplasat la un imobil situat pe strada Ion Theodorescu din municipiul Constanța, unde l-au amendat cu suma de 500 lei pe deținătorul unui patruped, din rasa Bichon, care nu luase măsurile necesare de ridicare de îndată a mizeriei (excremente) lăsate de animalul de companie.

“Pe această cale, aducem la cunoștița opiniei publice totodată că nerespectarea normelor legale privind plimbatul câinilor fără lesă pe drumurile publice, în parcuri și alte spații/locuri publice, chiar însoțiți de stăpâni, cu excepția locurilor special amenajate ori nestrângerea mizeriei lăsate de patrupede, poate atrage răspunderea contravențională a însoțitorului animalului de companie cu amendă cuprinsă între 500-1.000 lei”, au spus reprezentanții Poliției Locale.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
V-am citit comentariile sunteti toti de cacat vai de curul vostru de prosti ce sunteti
1
3
Eu zic ca iubitorii de cutu sa tot incruciseze rase pana iese una care nu mai face kk ... sau face unu mic cat un gainat de cuc.. daca tot au facut rase de caini care seamana mai mult cu un sobolan eu zic ca se poate.
0
0
Haideti oameni buni ca nu murim daca strangem materia fecala a patrupedului! Cu punguta , dupa noi, ca in Occident. Doar lipsa spatiilor special amenajate o revendic. In rest, nu crap daca strang dupa caine.
8
1
Toata Constanta este o mizerie. Nu sunt cosuri pt gunoi nu se matura nu se stropeste spatiul "verde" este uscat. Mai contaza un rahat de caine? ???
7
2
Dar pentru rahatii cainilor vagabonzi pe cine mai amendati mai idiotilor???
4
11
Ce oameni rai...niste frustrati egoisti sunteti toti cei care aveti ceva cu iubitorii de animale, care apropo nu sunt zoofili.Poate aveti nevoie sa mai deschideti dex ul unii dintre voi sa cititi ce inseamna acest cuvant.In alta ordine de idei sunt de acord sa se dea amenzi poate se civilizeaza si proprietarii de animalute.Dar ce ne facem cu animalele alea cu 2 picioare care se pisa si se caca pe strazi...sau cu mamele care si pun copii in iarba sau pe nisip la plaja sau in mare sa si faca nevoiile?aia nu trebuie sanctionati??
7
13
numai e de gluma...daca va cacati la usa vecinului si cereti hartie e de naspa...de azi luati amenda...strangeti ma nesimtitilor dupa animalele voastre ca nu suntem pe ulita...va doresc sa va vina in vizita musafiri si ei sa fi calcat in prealabil in rahatul cainelui vostru si sa va faca prin casa... sa va simtiti cum ma simt eu cand ies cu copilul in parc
10
8
Nu zic ca mai sint si nesimtiti dar la maidanezii care umbla pe strazi nu se gindeste nimeni?Aia isi string singuri cacatii?Luati-va bai si de maidanezi si sa fie amendati si ei!Voi astia care aveti ceva cu proprietarii de ciini de ce nu chemati politia locala sa ii amendeze pe maidanezi ca se kk peste tot?Sau mai bine le-ati stringe voi excrementele.Cind le dati de mincare pozind in iubitori de doi lei de animale,nu va ginditi ca dupa ce maninca astia se mai si kk? Dar de pisicile maidaneze nu se leaga nimeni?
10
4
Ce zici daca maine ai manca tu tot rahatu de caine din oras .daca tot ai frigideru gol
5
2
dar cosuri de gunoi ati pus in cta?
12
3
cand s-a topit zapada asta iarna, era plin de rahat de caine peste tot. se pare ca unora le place mult !!
11
2
curatilor, la voi in case pute si va freaca grija de un cacat de caine care se usuca si se dezintegreaza rapid. De cacatii votantilor lui fagadau nu ziceti nimic? pt retardul care baga mai multe comentarii, mai schimba cuvintele, ca te dai de gol, hingherica
8
18
Sa vina politia dimineata pe la orele diminetii si prin spatele blocurilor de pe I.luca Caragiale sa amendeze nesimntiti de proprietari de caini care nu strang kktul cainilor lor de nu mai poti sati plimbi copii !
17
4
mergeti in toate parcurile constantei si o sa calcati in cacat de ciine
15
3
Masura in teorie e f.f. buna, dar nu am vazut pana acum vreun nesimtit cu caine sa fie amendat pt. excrementele . Sunt unele javre care se urineaza pe treptele blocului. Multa nesimtire la romani.
15
2
Proprietarii de javre ar trebui pusi sa manance cacatul facut de potaile lor...ca doar sunt iubitori de animale
19
9
Cu o amenda nu se face primavara. Ar trebui amendati toti proprietarii de javre care nu strang cacatii. Vedem zilnic cum vecinii isi scot javrele prin jurul blocului ca sa se cace. Niciunul nu strange cacatii. Cand ajungi seara acasa fiind intuneric sunt sanse foarte mari sa calci intr-un cacat. Nu ii pasa nimanui. Asa numitii iubitori de animale sunt de fapt niste javre cu doua picioare, needucate, fara cei 7 ani de acasa . Nu mai vorbim de javrele bipede care isi plimba cainii fara botnita, astia trebuiesc bagati la puscarie sau in adaposturile pt animale.
31
4
ptr''AZORICA''- daca nu sint cosuri de gunoi,le lasam sa le stringa copilasii de pe jos.......bravos
10
3
Cati RROMani vedeti voi ca strang cacatii dupa ce ies cu javrele prin parcuri ca sa se cace??? Niciunul. Orasul e plin de cacati de javre. E greu sa civilizezi acest popor de RROMani chiar si prin amenzi.
13
3
le mananci exclementele, zoofililor.
12
6
Azorica, daca nu ai cosuri de gunoi poti sa le mananci
12
7
Si cu excrementele cainilor, pe care le-am strans in traditionala punguta, ce facem? Le punem in buzunar? Caci cosurile de gunoi sunt rara avis in Constanta
12
8

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614