REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Nu mai merge cu furatul! CJC înfiinţează un corp de control

Nu mai merge cu furatul! CJC înfiinţează un corp de control

Replica API 1 aprilie 2017 | 23:48 494

La Consiliul Județean Constanța și la primăriile din județ nu o să mai meargă cu furatul. Asta pentru că se va înființa un corp de control. În cadrul ședinței de Consiliu Județean Constanța, care a avut loc vineri, 31 martie a.c., s-a dezbătut și proiectul de hotărâre privind aprobarea Organigramei, a Statutului și a Regulamentului de organizare și funcționare a Aparatului de Specialitate al Consiliului Județean Constanța. Practic, se va face un compartiment de corp de control. Acest compartiment va avea atribuții de control a tuturor direcțiilor din cadrul CJC. Compartimentul va avea 7 posturi de execuție plus un post de șef, posturi ce vor fi scoase la concurs. „Compartimentul de corp control al președintelui va avea printre atribuții și controlarea UAT-urilor din județul Constanța. Acest corp de control va verifica și dacă sumele defalcate de către CJ către UAT-uri au fost cheltuite conform decizilor comisie. Spun acest lucru pentru că în decursul anilor am văzut că au fost alocate sume pentru anumite obiective și au fost cheltuite pe alte obiective”, a precizat Horia Țuțuianu, președintele CJC.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Primariile nu sunt subordonate CJC, deci nu au treaba cu acest corp de control.
1
0
Corp de control ??? o Marie cu alta palarie lasati controalele si angajati profesionisti sa-si faca treaba in spiritul legii ...bine era pe vremea lui Ceausescu erau promovate valorile mediocritatile traiau in umbra valorilor dar...le era frica de LEGE
1
0
claudiu-iorga palas a propus desfintarea Curtii de Conturi si tutuianu a inghitit. Stroe Felix vezi ca baiatul asta al tau pe nume tutuianu a inceput sa inghita multe vrute dar si nevrute.
1
0
VERIFICAREA BANILOR ALOCATI E IN ATRIBUTIA CURTII DE CONTURI ACEST CORP DE CONTROL ESTE INVENTIA UNUIA CARE NU ARE CE FACE SI O SA O LUATI IN GURA CU CORPUL VOSTRU CU TOT
2
0
Hahaha! Si sef la corpul de control o sa fie Palaz?
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614