REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
12.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Nu se dorește mutarea Bisericii Sf. Haralambie, ci intrarea ei în legalitate!

Nu se dorește mutarea Bisericii Sf. Haralambie, ci intrarea ei în legalitate!

Replica API 24 aprilie 2019 | 15:09 158

Reprezentanții Parohiei „Sf. Mare Mucenic Haralambie” fac demersuri pentru intrarea în legalitate a lăcașului de cult.

În ultimii ani, parohia a fost amendată în mai multe rânduri, atât de Inspectoratul de Stat în Construcții, cât și de Primăria Constanța, pentru lăcașul de cult construit în zona Boama a municipiului Constanța. Mai mult, la un moment dat, s-a pus în discuție inclusiv mutarea bisericii.

ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, a afirmat, miercuri, 24 aprilie a.c., faptul că enoriașii, din banii cărora s-a ridicat biserica, nu doresc mutarea acesteia. „Ce este pe dedesubt nu este afectat din cauza bisericii. Au fost ținute mii de liturghii acolo, cum să se mute o biserică unde s-a slujit de atâtea ori”, a afirmat Arhiepiscopul Tomisului.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
PTR PROSTI ASA ESTE...ACOLO ESTE CUIBUL DE HOTII
1
1
In Romania e un obicei. Construim abuziv fara autorizatie si apoi chiar daca sare lumea in sus autorizam abuzurile. Orice constructie abuziva trebuie daramata. Chiar si in Biblie Dumnezeu a daramat ce nu era corect.
1
1
Dintotdeauna religia a fost o afacere care pariaza pe prostia oamenilor. Niciodata sa nu subestimezi prostia omeneasca pentru ca vei fi uimit cat de departe poate ajunge. La ce asistam noi acum? La o biserica facuta in mijlocul drumului, ca hotii la drumul mare.
4
2
Frate teodosie deci FRATE ca asta esti in raport cu enoriasi nu sfant nici preasfant nici innaltpreasfant asta daca cuvintele mantuitorului au vreo valoare pt.tine"niciunul dintre voi nu este sfant ci numai tatal si cel pe care l-a trimis",respecta statul si legile asta e tot.
1
3
Mi se pare corect safie demolata constructia . Asa fiecare am construi pe unde ni se scoala si sa invocam tot felu de scuze . Un cult ar trebui ca prin ce face sa fie un exemplu
6
3
Autoritatile sa se impuna, daca era o persoana fizica o demolau fara sa mai tergiverseze atat
7
3
Jeg cu barba ,gijiitule cum mutate voi zilele sfintilor, cum nu este posibil din banii vostri personali sa mutate biserica neterminata. mari javre sunteti, prostiti pe bietii batrani,rusine.
5
3
mut-o hotule la poarta alba.Vei avea nevoie
3
3
Ci, una peste alta e singura solutie. Scrie in cartea sfinta : Cap. 13 verset 14BISERICI MII
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369