REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Nu sunt locuri de parcare în Constanţa? NICI NU SE FAC ALTELE!

Nu sunt locuri de parcare în Constanţa? NICI NU SE FAC ALTELE!

Replica API 19 aprilie 2017 | 00:00 318

O problemă atât la nivel național, cât și la nivel local o reprezintă lipsa unui număr suficient de locuri de parcare. Constănțenii se simt nevoiți să ocupe trotuarele, asta în cazul în care nu au fost deja montați piloni. Din păcate, autoritățile locale nu se strofoc să creeze altele noi, având în vedere că spațiu există. De exemplu, în zona cunoscută ca Macul Roșu, mai exact, pe Aleea Zmeurei, o zonă de pământ este folosită de șoferii pe post de parcare, deși atunci când plouă, “înoată” cu autoturismele prin noroi. Oamenii au tot solicitat amenajarea spațiului, dar în zadar!

Ani de-a rândul locuitorii orașului de la malul mării s-au plâns de faptul că nu există locuri de parcare suficiente. Iar Primăria ce face?! Alege să pună piloni pe trotuare pentru ca șoferii să nu le mai ocupe. Mai mult decât atât, distruge locuri de parcare pentru fel și fel de investiții și nu mai vorbim de faptul că ignoră întru-totul spațiile unde pot și amenajate. O astfel de zonă se regăsește pe Aleea Zmeurei, mai exact, în fața blocului V!

“Pe Aleea Zmeurei în fața blocului V se poate amenaja o parcare și reconstrucția căilor de acces în bloc. Când plouă, nici nu se poate ieși din scara blocului deoarece apa aduce tot pământul strâns în calea ei. Nu a fost niciodată făcută o reconstrucție a zonei. Pământ peste tot, garaje rămase în picioare, câini”, a precizat un constănțean.

De asemenea, nu trebuie omisă nici situația din Tomis III unde o parcare de aproximativ 50 de locuri este rasă de pe față pământului pentru crearea unui spațiu necesar relocării Bisericii Izvorul Tămăduirii. O situația similară s-a înregistrat și pe bulevardul 1 Mai, lângă Biserica Sfânta Maria! Aici locatarii blocurilor au reclamat faptul că o parcare a fost distrusă din cauza lucrărilor care se execută la un imobil învecinat.

Diana NEAȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
A nu stiu cata oara in ultimele luni cand scrieti despre aleea Zmeurei?Oare numai pe straduta asta de cateva sute de metri sunt probleme?Ba se vand pepeni din portbagaj,ba se gainateaza porumbeii,tantarii bazaie,ba nu stiu ce alte probleme erau cu masinile parcate acum ceva timp...Am impresia ca sunt unii cu apucaturi de reclamagii ca cei care stateau toata ziua pe banca din fata blocului sau la geam decpe vremea lui Ceausescu.Si ca ei mai sunt unii prin zona Cora - Pod butelii carora ba nu le convine amplasamentul trecerilor de pietoni,ba zgomotul produs de trenuri etc.!
4
0
Imi pare rau dar Fagadau nu va ramane in memoria constantenilor Nu am crezut ca o sa fie asa slab
4
1
aveti vre-o asteptare de la primarul incompetent?
2
1
Pe Dobrila Eugeniu la blocul V3 se pot amenaja parcari. Primaria nu a mai primit taxa de parcare si locatarii se cearta pe cateva locuri. Cel care lucreaza la politie ocupa locul persoanelor care au platit ani de zile.
4
1
Vedeti ca acel spatiu de pe Aleea Zmeurei are deja un propietar... Daca nu credeti, intrebati la primarie...
5
0
avem politie locala sa dea amenzi pe banda rulanta, de parcari nu ne plangem toate soselele cu doua benzi au ramas cu o banda din cauza masinilor parcate, iar iar cele cu o banda a devenit sens unic, se circula la mica intelegere, asteapta sa trec eu apoi tu si tot asa cu promisiunile facute poate in alta era s-au poate .....
4
0
Vreti locuri de parcare? Vindeti masinile si folositi ratcul
6
12
militia o sa ne amendeze si o sa ridice masinile.deci,mai multi bani la baietii destepti in buzunare.deci,asta e treaba.fiecare se descurca pe cont propriu.eu imi iau scuter.las machidonii si manelistii sa se certe ca niste boi ce sunt.
5
3
mai faceti 2-3 biserici
11
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218