REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.3° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Nu vrea nimeni să asigure supravegherea video în Primărie? Municipalitatea caută din nou oferte

Nu vrea nimeni să asigure supravegherea video în Primărie? Municipalitatea caută din nou oferte

Replica API 31 mai 2017 | 00:59 397

Primăria municipiului Constanța intenționează să achiziționeze un sistem de control acces cu cartele și pontaj și monitorizare video la sediul Primăriei municipiului Constanta situat în Bulevardul Tomis nr. 51, Constanța. Se pare că nu are succes însă, pentru că nu se află la prima încercare de acest gen. Se solicită prezentarea unor soluții tehnice, astfel încât soluția oferită să reprezinte maximum beneficiilor pe care le poate obține autoritatea contractantă prin aplicarea soluției propuse. Propunerile pot fi trimise până la data de 7 iunie. Precizăm că în luna februarie, municipalitatea a mai demarat o astfel de achiziție, însă cel mai probabil nu s-au primit oferte corespunzătoare. O altă încercare eșuată a avut loc în luna aprilie.

Sistemul de control acces cu cartele și pontaj va conține: câte un cititor de carduri extern de proximitate pentru pontarea sosirii și cate un cititor de carduri intern de proximitate pentru pontarea plecării la fiecare intrare indicata pe planurile anexate (pentru condiții de interior); 6 uși x 2 cititoare – 12 cititoare, 2 buc. turnicheti intrare în sediu dotate cu câte 2 cititoare – 4 cititoare; gard separație pentru intrarea în instituție;1 cititor cartele la bariera parcării PMC; aplicație soft pentru gestionarea pontajelor generate de cititoarele de carduri (o licență tip server și un număr nelimitat de licențe utilizatori). În camera IT situată la etajul 2 se vor instala următoarele: server pentru softul de control al accesului și pontaj; switch; patch panel; UPS; unitate ventilatoare; organizator de cabluri; unitate prize; aplicație soft pentru evidenta vizitatorilor (ora sosirii, ora plecării, compartimentul vizitat, etc.); monitorizarea sistemului se va efectua cu un numar nelimitat de calculatoare, iar conexiunile tcp/ ip ale modulelor vor ajunge în camera IT de la la etajul 2; calculator de pe care se vor înrola cardurile de proximitate prevazut cu cititor conectat prin USB; imprimantă emitere carduri. Sistemul de monitorizare video va conține la exterior patru camere video, iar la intertior zece camere video care vor fi distribuite astfel: 5 bucăți la parter, 2 la etaju 1, 2 la etajul 2 și o cameră video la etajul 3. De asemenea, sistemul de monitorizare va avea buton comandă barieră montat la biroul de informații aflat la intrarea în instituție; telecomanda barieră; monitor urmărire camere interior si exterior și recorder video de rețea.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In cloaca aia de prosti si tampiti?
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614