REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

"Nu vreau să-l irit pe Ponta, dar asta este reţeta succesului. PDL a învăţat de la PSD lucrurile astea şi acum o face mai bine ca noi"

"Nu vreau să-l irit pe Ponta, dar asta este reţeta succesului. PDL a învăţat de la PSD lucrurile astea şi acum o face mai bine ca noi"

Replica API 4 septembrie 2011 | 00:00 290

Primarul Nicolae Matei despre "şpaga electorală" şi plecarea lui din PSD:

Primarul Nicolae Matei despre "şpaga electorală" şi plecarea lui din PSD:

Declaraţiile primarului PSD Nicolae Matei, oferite sâmbătă în exclusivitate pentru "Replica", au declanşat un adevărat cutremur la vârful partidului. Preşedintele PSD, Victor Ponta, i-a transmis azi lui Matei să se ducă la PDL, pentru că el nu va accepta "legiferarea" şpăgii electorale. "Nu mă gândesc sub nici o formă să plec la PDL. Rămân în PSD, indiferent de ce zic unii sau alţii. Sunt mai vechi ca Ponta în PSD şi am avut mari satisfacţii şi realizări în administraţie. Diferenţa dintre mine şi alţii este că eu spun lucrurilor pe nume, realitatea pe care ei refuză s-o înţeleagă", a declarat, pentru "Replica", primarul oraşului Năvodari, Nicolae Matei, ca reacţie la mesajul lui Victor Ponta. "Trebuie să ne aplecăm asupra oamenilor, să-i înţelegem. Votul se dă emoţional, sentimental, indiferent de ce ar zice unii. Iar dacă-i bagi omului un milion în buzunar sau îi dai o sacoşă, el va reacţiona emoţional şi va spune "uite, măi, ăsta se gândeşte şi la mine, e bun de parlamentar sau primar!", a explicat Matei. "Noi ar trebui să-i atragem pe oameni alături de noi. Nu mai spun că ar fi trebuit să convingem oameni, inclusiv de la PDL, nu era mare lucru să luăm 20 de parlamentari de la PDL, convingându-i că politicile noastre sunt mai bune, să facem o majoritate parlamentară şi să preluăm guvernarea. Asta e abordarea practică, dacă vrem să preluăm guvernarea, dacă nu, rămânem poeţi", a continuat Nicolae Matei seria declaraţiilor incendiare. "O spun încă o dată, cu toată responsabilitatea: reţeta succesului electoral la români asta este. Trebuie să ne adaptăm la mentalităţile oamenilor. PDL a învăţat de la noi lucrurile astea şi acum o face mai bine ca noi. Nu vreau să-l irit pe Ponta, dar aceste lucruri trebuie spuse. Nu e normal ca PDL să tragă cu tunul pe unde apucă, iar noi ne apărăm cu evantaiul", a concluzionat Matei. Vom reveni.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367