REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

NUMĂRUL de INFECTĂRI cu COVID-19 s-ar putea STABILIZA!

NUMĂRUL de INFECTĂRI cu COVID-19 s-ar putea STABILIZA!

Replica API 9 august 2020 | 23:49 2348

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, speră ca în următoarea perioadă să se stabilizeze numărul de infectări cu COVID-19.

"Sperăm ca în următoarea săptămână să putem asista la o stabilizare a numărului de cazuri şi să ne îndreptăm spre un parcurs descendent, dar depinde doar de noi toţi să putem ajunge la acest nivel", a declarat ministrul Sănătăţii, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută la Iaşi.

El a spus că la nivel naţional au fost raportate 1.350 de cazuri de infectare cu noul coronavirus şi 448 de cazuri care se află în terapie intensivă.

"Putem gestiona acest număr de cazuri, dar, repet, ceea ce am spus de fiecare dată, nu se tranşează această problemă în spital. Aici corpul medical spitalizează, tratează, evaluează, externează, avem din păcate şi decese. Se tranşează în faza de prespital, acolo unde se produce transmitere şi apar cazurile infectate. Recurg la acelaşi îndemn de a respecta regulile, de a purta mască în spaţiile închise, în mijloace de transport în comun, la locul de muncă, în spaţiile deschise aglomerate. La nivel local fiecare Comitet de Situaţii de Urgenţă ia decizia unde sunt acele spaţii deschise, între ce ore se poartă mască", a spus ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, citat de agerpres.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca faimosul Arafat vrea, atunci nr de infectari covid se va stabiliza si va scadea; momentan acest faimos trimite medicamente din tara pentru arabii lui !
6
1
Nu aveti incotro lumea sa prins de mascarada asta ce mascheaza colapsul bancar
6
1
Numarul imbolnavirilor urmeaza sa se stabilizeze pentru ca acum ticalosii de la guvernare impreuna cu iohanis au nevoie sa iasa lumea la vot sa voteze ticalosii care nu cu mult timp spuneau sa stea lumea acasa si minteau UE ca avem cresteri de covid pentru a pune mana pe ajutorul de 80 mld de euro. Iar acum ca sa se prezinte prostimea la vot, zic ca se vor stabiliza, vor scade cazurile si hai la vot turma de oi.
8
2
Toata conducerea politiei romane si MAI demisa urgent si sa infunde puscaria pentru ca in loc sa opreasca adunarea interlopilor ei ii pazesc, inchid strazi si le rezerva locuri de parcare.Parca oamenii simpli aveau o limita la numarul de persoane prezente la evenimente de familie in pandemie.Dar traim in tara in care politicienii si autoritatile sunt la mana clanurilor care au dat spagi iar acum ii santajeaza si nu pot sa miste ca apoi patesc ca Mircea Basescu.Doar sa se mai omoare interlopii intre ei ca sa mai avem o sansa sa scapam de aceasta molima. Vai de capul nostru cu asa conducatori...
14
0
3 zile liber , doliu national ca a murit acordeon !
10
0
Eu am o curioziatate: din moment ce noi nu testa in masa, cum ar trebui dar voi spuneti ca nu e necesar, as dori sa stiu si presupun ca si restul romanilor, cum faceti voi previziuni? Ba ca va creste numarul, ba ca va scade, ba ca va stagna. Deci care-i treaba? Asta e ce visezi tu noaptea Nelutule sau cum? Si dupa spuneti ca romanii trebuie sa aiba incredere in voi ce spuneti. Pai cum sa facem asta din moment ce nu ne prezentati fapte concrete? Voi veniti doar cu vorbe goale si atat.
6
1
Ce numar, ce stabilizare? Contactii directi nu sunt testati daca nu vor pt a nu se spitaliza in caz ca ies pozitivi. Nr de infectari e orientativ, asa ca, il putem dubla, tripla, cine stie...Romania nu testeaza si avem cele mai scumpe teste!!!!Nu ne ramane decat sa avem grija de noi cum putem!
9
3
Ce stabilizare? Din pix? Cu atatia care nu respecta nimic?
9
3
Se apropie alegerile
11
2
P.N.L.-istii sunt disperati ! Oricum , dupa dezastrul din ultimele 9 luni ... nu o sa-i mai votam ! Ne-am luat odata papara cand l-am votat pe Johannis ... ne-am convins !
19
9
Se va stabiliza situatia doar cu forta pt hominizii inconstienti si idioti!
16
5
macar sa-l stabilizati. Ca altfel, daca aveti intentia sa intrati cu el crescand in alegeri, cred ca va dau astia foc
22
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614