REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° ConstanÈ›a Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° ConstanÈ›a MarÈ›i, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

TuriÅŸtii iau cu asalt litoralul!

TuriÅŸtii iau cu asalt litoralul!

Replica API 1 iunie 2020 | 00:39 2791

Numărul de rezervări pe litoral s-a triplat joi faţă de zilele anterioare, după ce preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că românii vor putea merge la plajă începând cu 1 iunie, iar tendinţa de creştere se va accentua în următoarele săptămâni, susţin reprezentanţii agenţiei online Litoralulromanesc.ro.

Românii au început să rezerve atât vacanţe last minute pe litoral, începând cu acest weekend, cât şi sejururi în lunile iulie şi august sau chiar septembrie.

"În ceea ce ne priveşte, având în vedere că operăm online, e foarte uşor să monitorizăm reacţia imediată a turiştilor. Astfel, am constatat o creştere puternică a traficului pe site-ul nostru în minutele imediat următoare anunţului preşedintelui. După anunţ, au început să curgă rezervările, iar acest ritm s-a păstrat toată ziua de ieri şi a continuat şi astăzi", a declarat Ionuţ Nedea, directorul general al Litoralulromanesc.ro.

Numărul de rezervări făcute în a doua jumătate a zilei de joi a fost, practic, de trei ori mai mare decât în oricare dintre zilele anterioare, iar solicitările au venit de la români din întreaga ţară. Potrivit sursei citate, la call center-ul agenţiei au sunat, după anunţul preşedintelui, chiar şi oameni care îşi exprimaseră anterior dorinţa de a-şi anula vacanţele pe care le rezervaseră la mare înainte de pandemie şi care au revenit asupra deciziei şi au hotărât să meargă pe litoral.

"Ne aşteptăm ca tendinţa de creştere să se accentueze în următoarele săptămâni şi, cumva, după 15 iunie să revenim la nivelul de anul trecut. Chiar dacă va exista o presiune în ceea ce priveşte cererea, tarifele nu vor fi majorate, o garanţie pe care o putem oferi turiştilor care-şi achiziţionează pachetele prin intermediul agenţiei", a mai spus Ionuţ Nedea, scrie Agerpres.

Pentru prima jumătate a lunii iunie, în Mamaia, o cameră într-un hotel de 2 stele poate fi rezervată de la 113 lei pe noapte, la 3 stele - de la 115 lei pe noapte şi la 4 stele de la 212 lei pe noapte. În celelalte staţiuni, tarifele pentru o noapte de cazare pornesc de la 81 de lei pentru un hotel de 2 stele şi de la 100 de lei pentru unul de 3 stele.

Litoralulromanesc.ro, deţinut de compania Creative Eye SRL din Constanţa, cu capital integral privat românesc, este cel mai mare retailer de vacanţe în staţiunile autohone de la Marea Neagră, atât ca număr de turişti, cât şi ca vânzări.

Anul trecut a înregistrat un volum de vânzări de 30 milioane de euro, iar prin intermediul agenţiei au ajuns anul trecut în staţiunile româneşti de la Marea Neagră peste 200.000 de turişti. Portalul promovează peste 500 de structuri de cazare în 13 staţiuni de pe litoralul românesc, de la unităţi de o stea până la cele de cinci stele.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pentru muista Pascale ce i-a supto lui Carjali la interviu
1
0
cica romanii-unii dintre ei-fac publicitate gratuita greciei si bulgariei pentru turism.bai nea ioane,practic si teoretic din orice punct de vedere,litoralul nostru e jalnic si toxic,populat cu marlani si tigani,hoti,derbedei economici si toata fauna de daunatori.mergi in gr sau bg apoi mai scrie despre recomandari.pe bune,prefer sa sofez 2-300 km dus-intors si sa beneficiez de plaja fara gipsani rahat in apa de mare si sa mananc cu placere la o terasa fara sa ma internez apoi decat sa fiu jupuit de toti machedonii imputiti la noi.
4
0
Mamaia are de luni gradul de ocupare 100% deja m-au sunat 20 de bucuresteni sa le rezerv 10 camere pe 30 de zile la curte.Dar fiind multi o sa le rezerv pe litere. Luni cei a caror nume incepe cu P, marti cu U, miercuri cu L, joi cu A, si asa mai departe. tel.0912 345 678. Va pupa tata.
10
3
abia va asteapta tot neamul de tintari flamunzi sa va jupoaie fraierilor
14
1
Sa loe fie rusine celor care fac ppublicitate la infinit altor tari Greciei si Bulgariei mai ales dupa pandemie .Am vazut la Tv un ziarist care era in stare sa i pupe si talpile ambasadoarei GReciei Atata a lingusit o si atata lauda ca romanii merg in Grecia dar nu a si invers Nici urma de grec prin Ro. Oare Abbasadrisa n ar putea vorbi grecilor de delta Maramures Moldova etc etc ? In Franta se recomanda insistent vacante loco
5
1
..voi mrege pe litoral cu familia mea...ne vom masca...de nu ne va cunoaste nici sdracu..vom sta cu cagula pe mecla..nu vom servi masa ...nu vom consuma bauturi ca n-avem voie,,,sa purtam...masca ..kuruluui...voi sunteti intregi la minte??? cum sa mergi in concediu...mascat???chiar v-a luat DUMNEZEU.. mintile???cum sa privesti la buzele fetitelor??care sunt umflate cu kakat???mai asteptam..
13
1
triplare. De la 10 la 30 rezervari
17
0
cu aceeasi bani.desigur acum nu poti din cauza ca stai in carantina la intoarcere,dar ca si cheltuiala e aceeasi cu super plaje super conditii si oamenii care fac diferenta,fara tigani cu ochii pe buzunarele tale..incomparabil,total avantaj fata de latrinele foste statiuni de la noi.si stati linistiti ca romanul te fura si cand dormi iti ia si zaharu din ceai.ma rog gusturile nu se discuta
12
2
Preturile sunt in euro,nu lei!!
15
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920