REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Nume sonore din Constanta, implicate intr-un mega scandal sexual

Nume sonore din Constanta, implicate intr-un mega scandal sexual

Replica API 11 noiembrie 2010 | 00:00 459

80 de fotomodele traficate ca prostituate de lux

80 de fotomodele traficate ca prostituate de lux

Nu mai puţin de 80 de tinere, multe dintre ele minore, au fost obligate să se prostitueze în bordeluri de lux din Austria, în Italia sau în România, de către patru bărbaţi, sub paravanul unor agenţii de fotomodele. Ion Valeiu Tămărjan, de 34 de ani, Relu Cornel Costan, de 36 de ani, Alexandru Gabriel Voicu, de 22 de ani şi Radu Ştefan Nicola, de 28 de ani au obţinut de pe urma fotomodelelor plasate ca prostituate de lux peste 100.000 de euro, susţin procurorii DIICOT. Printre clienţii identificaţi de procurori se află deputaţii PSD Robert Negoiţă şi Nicolae Bănicioiu, dar şi oamenii de afaceri Nuredin Beinur, Florin Munteanu (patronul postului Radio Sky), precum şi viceprimarul Constanţei, Gabi Stan. Un alt client al prostituatelor de lux este Emanuel Corneliu Dobronăuţeanu, patronul Murfatlar, de asemenea, în rechizitoriu sunt pomeniţi şi reprezentanţi ai TVR 2.

De altfel, mare parte din castingurile şi concursurile prin care se racolau fotomodelele ce urmau să devină curve de lux se desfăşurau la Constanţa, organizatorul fiind, aproape de fiecare dată celebrul afacerist Nelu Mirea. Milionarul pesedist Robert Negoiţă şi Nuredin Beinur apar în rechizitoriul DIICOT ca fiind printre cei mai fideli clienţi ai prostituatelor de lux traficate de cei patru suspecţi.

Florin Munteanu: "Mă simt măgulit de ce a zis fata aia, dar măcar să văd şi eu o poză să ştiu că nu e şleampătă"

Patronul Radio Sky, Florin Munteanu, a avut însă o reacţie amuzată vis-a-vis de acest dosar. "E de bine", a fost primul comentariu al lui Munteanu la întrebarea "cum comentaţi situaţia?". "Singura întrebare pe care mi-o pun: cine e deşteapta aia care a spus că a întreţinut relaţii sexuale cu mine pentru că eu nu ştiu cine e. Am înţeles că nu este nici măcar din Constanţa, dar una peste alta mă simt măgulit de ce a zis fata aia, dar măcar să văd şi eu o poză să ştiu că nu e şleampătă", a spus Florin Munteanu. "Singura relaţie între mine care prezentam pe Radio Sky şi agenţia de modeling a fost una instituţională în sensul că le-am promovat acţiunile de la Fashion TV, Miss România sau Miss Constanţa, etc., iar ei mi-au făcut calendare pe 2005, 2007, 2008. Cred că a fost o aiureală să apară numele meu, săraca fată prin ce-o fi trecut, şi-o fi adus aminte de Radio Sky", a mai spus Florin Munteanu. Potrivit procurorilor, reţeaua pusă la punct de cei patru suspecţi a funcţionat în perioada anilor 2006- 2009, interval în care 80 de tinere, multe minore, au fost traficate ca prostituate de lux la bordelul Babylon din Viena, în Italia şi România. Drept paravane erau folosite firmele Star Models şi Diva Models, iar aproapte toate castingurile se făceau în numele Fashion TV. Diva Models a mai apărut şi în diverse parneteriate alături de primării, organizaţii serioase şi evenimente la fel de serioase.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102