REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Numele vehiculate pentru înlocuirea miniştrilor cu probleme

Numele vehiculate pentru înlocuirea miniştrilor cu probleme

Replica API 12 octombrie 2017 | 19:29 435

Se vechiculează deja primele nume pentru înlocuirea miniştrilor care ar urma să fie remaniaţi. Potrivit unor surse Realitatea TV, locul lui Sevil Shhaideh de la Dezvoltare urmează să fie luat de vicepremierul Marcel Ciolacu, unul dintre apropiaţii lui Dragnea, dar aflat într-o relaţie strânsă şi cu Tudose, notează stiripesurse.ro.

Potrivit surselor Digi24, Marius Nica ar putea să o înlocuiască pe Rovana Plumb la Misterul Fondurilor Europene, iar Gabriel Vlase ar urma să ocupe portofoliul de la Transporturi.

Marius Nica, vehiculat ca înlocuitor al Rovanei Plumb, a fost ministru al Fondurilor Europene în cabinetul Ponta, iar Gabriel Vlase, vehiculat ca înlocuitor al lui Răzvan Cuc este vicepreședinte al Camerei Deputaților.

Mihai Tudose dorește să remanieze în primul rând miniștrii cu probleme penale: Sevil Shhaideh, Rovana Plumb și Viorel Ilie.

În cadrul întâlnirii dintre Tudose și Dragnea s-a convenit să plece Shaidehh și Plumb. În peea ce privește plecarea lui Vioerel Ilie se așteaptă decizia ALDE.

sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
toti tayarii sunt rai ,imputiti miros incontinuu a seu de oaie ranced,dusmanosi,cu alte cuvinte genele stramosilor au ramas popor invadator hoarde tataresti
5
1
Sigur vei muri tu cind o sa dispara tataroaica,femeie-barbat,cind VA merge direct la puscarie,dar sa fii multumit,i-,ati toata familia daca o ai si dute la puscarie ,miloago,aici nu e vorba de venin,da servil este plina de venin se vede dupa fata ei buhaita,e vorba CA poporul nu Mai suporta saracia asta si decit sa fie din nou CE fost in1989mai bine scapam de putregaiurile,din PSD,de ciuma Rosie,cred CA ai inteles,analfabeto,acum CA nu e vorba de venin personal ,si tu ai destul venin si ai sa crapi cu ciumista de musulmana,
5
1
Orice sa fie numai.make nu. In Cta astia au distrus tot,.nu lasati sa distruga.si tara.
6
0
Ai atata venin in tine ca sigur o sa mori de inima rea. Du-te si descanta-te.
6
5
Doamne Ajuta,scapam de doua ciume ciumate de atita furat,la puscarie ,direct cu ele,panaramele tarii,satanele tarii,putregaiurile psd-ului dar Mai este si putregaiul dragnea care Lea inpins PE aceste doua penale sa fure ptr El ,si El CE face acum,se salveaza?nu il scoatem noi poporul cu forta din parlament,ptr CA are condamna penala si locul Lui este ,,la puscarie,, Doamne Ajuta,sa sfirseasca precum ceausescu
10
5

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218