REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Numire ŞOC la Administraţia Canalelor Navigabile

Numire ŞOC la Administraţia Canalelor Navigabile

Replica API 4 aprilie 2017 | 00:00 1539

Lucian Dorel Taropa (sursa stirilekanald.ro)

Compania Naţională Administraţia Canalelor Navigabile SA Constanţa (CN ACN) are de câteva zile un nou Consiliu de Administraţie. Marea supriză o constituie faptul că unul din noii şefi este prieten de familie cu primul ministru Sorin Grindeanu. Cei doi mergeau la schi împreună în Austria, iar soţiile lor sunt partenere de afaceri.

Potrivit unui document ACN, în şedinţa Adunării Generale a Acţionarilor (AGA) de pe 21.03.2017 a fost numit un nou Consiliu de Administraţie, în următoarea componenţă: Ovidiu Sorin Cupşa (preşedinte şi, în continuare, director general), Cristian Mircea Blede, Camelia Delcea, Lucian Dorel Taropa, Marian Daniel Căprărin, Ion Laurenţiu Voicu şi Voicu Cheţa. Noul venit Cristian Mircea Blede a mai fost administrator la Ceronav SA, în timp ce Camelia Blede este cadru universitar la Academia de Ştiinţe Economice. Cea mai interesantă figură este, însă, de departe, cea a lui Lucian Dorel Taropa.

Fost preşedinte PPDD Timiş, trecut ulterior la PSD, în prezent director de marketing la Aeroportul “Traian Vuia” din Timişoara, Taropa este unul dintre cei mai buni ai premierului Sorin Grindeanu, de asemenea timişorean. Cei doi obişnuiesc să îşi petreacă vacanţele de iarnă alături de soţii pe pârtiile de schi din Austria, după cum se vede şi în fotogrofia realizată în Heiligenblut am Grossglockner. Pe când erau consilieri locali în Timişoara, Taropa l-a împrumutat pe Grindeanu cu 20.000 de euro, pe care actualul premier a plătit-o în câţiva ani. Soţiile celor doi, Mihaela Teodora Grindeanu şi Tiana Petra Taropa sunt asociate într-o prosper farmacie din Timişoara.

Rocsana CRISTEA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nanora un pupincurist si analfabet
6
1
Georgescu schimba nasii ca pe chiloti . Prima data Nicusor acum strutinsky . Cine o urma
3
2
Daca eu plec va bag pe toti la puscarie!
2
1
Doamna Cristea,specificati ca Ovidiu Cupsa a ramas director general la Ceronav si presedintelw Consiliului la ACN....sa inteleaga toti cititorii.. si pentru comentatori: crticati daca sunt pusi in functii doar oamenii din partidul de la conducere,dar daca sunt numiti oameni competenti din alte partide nu va convine si ii faceti curve. Romanul vesnic nemultumit.
2
0
DECI MARELE LIBERAL CUPSA, OMUL DE CASA A LUI DRAGOMIR E NUMIT DE PSD DIRECTOR GENERAL SI PRESEDINTE ?! CAND ZICEA CHITAC CA ACTUALII SEFI PNL SUNT SCLAVII PSD NU GLUMEA. CAT DESPRE FIISU LUI MATEI CARE DA COMENTARII DENIGRATOARE LA ADRESA SENATORULUI, AM O INTREBARE: CINE ERAI TU MAI VUVUZEA FARA TAICA-TU ?! ERAI UN LIMBRIC ITI ZIC EU
8
0
CUPSA a ramas pe pozitie? Nu este un pic ciudat?
7
1
Clanul Bucatarului Georgescu : IATAN,Bectemir,Butoi, vor merge la facultate ...la Poarta Alba
8
0
Georgescu ,Nanora si Hotulig vor petrece vara la racoare ,caci DNA ii monitorizeaza de 2 ani !!!
16
1
traficului de motorina din Ecluza Cernavoda.Salariatii in loc sa munceasca fac trafic de motorina de la barjile care tranziteaza ecluza.
13
2
"Marele pnl-ist Cupsa ,,promovat in continuare de psd !!!!!!!!
12
0
Holera galbena se impleteste cu ciuma rosie. Sunt multi dezaxati care vad in orice numai partea negativa. Cupsa trebuie sa plece iar cei noi sa fie meseriasi din zona nu neaparat pretenii ministrilor.
10
0
Cat d-na Sevil va fi in functie si tov Georgescu va fi director undeva bine!
8
1
99 la suta din sobolanii rosii sint arogani, hoti, prosti si vor in virful gramezii!!!
11
1
Cu cat esti mai prost ,stai mai mult in functie!Exemplu concludent Georgescu si camarila lui! S-au schimbat ministrii dar el si argatul lui Nanora au ramas!
11
2
Vezi membrule PSD,ca pana mai ieri presedintele consiliului ,Cupsa,era de la ciuma neagra PNL.Ciuma de azi are mai multe nuante este ca steagul LGBT-istilor.Asa ca pregateste-te de noi surprize.Si sa stii ca si Bega est sau va deveni navigabila.Tu zbate-te ca ciuma policolora sa faca si canale de irigatii,poate te lipesti la vreo pompa de bani
8
1
O avea neam mare sau prieteni multi,Grindeanu asta?Ca sa stim si noi la ce numiri sa ne asteptam!Cand v-am spus ca Grindeanu e un arogant si un nesimtit care se incadreaza perfect in tiparul politicianului roman,nu ati crezut!Astia traiesc intr-o alta lume,li se cuvine totul iar noi trebuie sa ne consideram privilegiati ca avem asa conducatori.Le muma-n cur de ciocoi!
12
1
Traiasca Mafia. Traiasca Ciuma Rosie.
11
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614