REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.9° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
17.9° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

NUNTA ANULUI în politică: 'Nu știu dacă o să fie cu toate tradițiile. Totuși, suntem la a doua căsnicie amândoi'

NUNTA ANULUI în politică: 'Nu știu dacă o să fie cu toate tradițiile. Totuși, suntem la a doua căsnicie amândoi'

Replica API 25 ianuarie 2019 | 00:46 430

Până când Liviu Dragnea își face curaj să se însoare cu Irina Tănase, iubita sa, un alt cuplu celebru din PSD face nuntă! Claudiu Manda și Lia Olguța Vasilescu au decis să își oficializeze relația și să devină o familie tradițională. Cei doi vor face cununia civilă în perioada următoare, iar în primăvară se lasă cu nuntă mare.

”Ginerică” a oferit câteva detalii despre nuntă miercuri seara, la emisiunea lui Victor Ciutacu, dar a fost zgârcit în a oferi prea multe amănunte.

”Nu știu dacă o să fie cu toate tradițiile. Totuși, suntem la a doua căsnicie amândoi. Nu am stabilit, încă, data la care vom face cununia civilă și când vom face nunta. Ne vor fi alături mulți prieteni. Naș e un prieten și coleg de-al nostru, a fost secretar de stat în Ministerul Transporturilor.”, a spus Claudiu Manda la România TV, conform stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ooo... ! Mare nunta mare: "tusea si cu junghiu" !?
8
0
si asta constituie o veste, care nunta- intre curve- ptr bani?- RUSINE
8
0
cu blota pipi peste nunta lor blestemata!pipi peste tot ce reprezinta scarbosii astia cocotati pe scaune pe care nu ca nu le merita nici nu le inteleg importanta!Nisite caini fara suflet ce merita decapitati la propriu in PIATA MARE!Au noroc ca sunt legi si fiecare va face plata !
9
0
Cand s-au maritat cacacioasele lui Basau nu se comenta atata. E treaba fiecaruia ce face cu viata lui,cu intimitatea lui. Oamenii care se baga in viata altora merita sa fie cacati in gura de restul populatiei,adica de multe milioane de oameni sanatosi la cap.
1
14
Cocalari din Teleormani si Dolj fac nunta.
13
2
Manda si Vasileasca sunt precum Bonnie and Clyde varianta romaneasca
13
2
S-au gasit! Lolek si Bolek koteii lu DRACnea. Nici ca se putea mai bine decat asa-nperechere! Doi ciacari la cum le fuge ochii.
16
1
Totusi,olgutza fiind fata mare a politicii se poate respecta toate traditiile. Portjartiera,daca se poate,sa fie de la procurorul portocala.
24
4

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369