REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.5° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
17.5° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

NUNTA familiei HALEP, STRICATĂ de AUTORITĂȚI! DESCINDERI la TERASA COLONADELOR. VIDEO

NUNTA familiei HALEP, STRICATĂ de AUTORITĂȚI! DESCINDERI la TERASA COLONADELOR. VIDEO

Replica API 27 iulie 2020 | 16:13 49647

O nuntă ce se preconiza a fi ca-n poveşti s-a terminat cu descinderi ale autorităţilor, din pricina numărului mare de participanţi. Un apel la 112 a alertat oamenii legii, aşa că, în jurul orei 21.00 zona s-a umplut de poliţişti, jandarmi şi alte instituţii de control. O adevărată desfăşurare de forţe. În final, s-a lăsat şi cu amenzi.

La terasa restaurantului Colonadelor de pe strada Traian a avut loc duminică, 26 iulie, o nuntă în familia Simonei Halep. Verişoara sportivei s-a căsătorit, iar la petrecere au fost invitate 200 de persoane.

Poliţiştii şi peste 100 de jandarmi au "descins" la petrecere. S-au proptit la intrare şi nu au mai dat voie invitaţilor să intre.

Nicu Terzi: Terasa este de 600 de locuri

"Am avut o nuntă mai măricică, vreo 200 de persoane. Terasa are 600 de locuri, poliţia şi 122 de jandarmi, nu dă voie intre decât 50 de persoane", a spus Nicu Terzi, patronul restaurantului Colonadelor, pentru Replica.

În urma descinderilor, la care au mai participat şi comisarii OPC, prin Horia Constantinescu, dar şi Poliţia Locală, petrecerea s-a încheiat, iar invitaţii au plecat acasă.

Au mai rămas 50 de persoane la terasă.

Dosar penal pentru patron şi organizatori

Polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța s-au autosesizat în urma unui apel la 112, efectuat în jurul orei 20.00, cu privire la un eveniment festiv preconizat a avea loc la un restaurant din municipiul Constanța.

Astfel, la fața locului s-au deplasat 28 de polițiști de ordine publică, investigarea criminalității economice, criminalistică și rutiera pentru efectuarea primelor verificări. S-a constatat faptul că operatorul economic nu respectă măsurile de diminuare a impactului riscurilor prevăzute de Legea 55/2020, prin faptul că pe terasa localului respectiv mesele nu erau poziționate cu respectarea distanței de 2 metri, iar numărul invitaților depășea 50 de persoane.

Totodată, reprezentanți din cadrul Direcției de Sănătate Publică și inspectori de la Protecția Consumatorului fac verificări de specialitate în ceea ce privește respectarea normelor privind prevenirea răspândirii virusului Covid-19.

La fața locului sunt și jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța și polițiști locali.

În cauză, a fost deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, conform art. 352 din Codul Penal, au transmis reprezentanţii IPJ.

VIDEO 1:

VIDEO 2:

Terzi ne-a declarat că la petrecere a fost şi Simona Halep, însă nu a stat foarte mult, plecând destul de devreme.

Mirela PASCAL, Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca era o talharie, nu veneau atatia de la politie si jandarmerie
0
0
Ce filmare primitiva,relatare scrisa de vai si amaru ei....astia sunt jurnalistii noii generatii?
0
0
Toti nuntasii s au intors dupa ora 00.00si nunta a decurs ca la carte, cu aproape 300 persoane!! Hahaha
0
0
Astia care comenteaza pe aici.Sunteti niste saracii ordinare, mucani jegosi!!!
0
0
Pentru persoana care a dat replica la comentariul meu.din data de 27 la orele 22.56. Sa stii ca am intrat din nou nu ca sa-ti dau o replica sau nu stiu mai ce, dar daca vrei te provoc la o lectie de gramatica sau istorie, oricand doresti. Si apropo cu un profesor de romana sa ne asiste! Va doresc liniste sufleteasc la tot neamul nostru ROMANESC! VA MULTUMESC!
8
0
Familia miresei este obisnuita sa nu respecte regulile.... Il felicit ce cel care a sunat si a anuntat evenimentul prin 112 ... ca probabil la nivel local .. isi aranjase-ra protectia .... Aici este MAFIA orasului !
5
1
Sug pula, 50 numaru, dau si cur daca ai bile pe pula, va astept la mine la birou, pe tomis, cer si ofer seriozitate
4
3
Sa va fut pe toti mai haterilor! La loft cand mergeti sau la nuba sau la orice club , si sunt cate 1.000 de persoane, nu va deranjeaza nimic, acum ca acei oameni au avut 200 de persoana vaaai problema mare, 5 dube se jandarmi, presa televiziunea!! Treaba searioasa ce sa mai... pai vedeti mai dc zic cei din vest ca suntem tigani?? Penibil!
4
9
Machedoane, ai reusit sa-ti faci de kkt si machedonimea si profesorii din scoala primara. Esti un agramat si un machedon frustrat..Saracie ce esti... Veniti o famile intreaga la nunta, aveti disponibili 2000 lei, din 2000, jumatate se duc pe coafor, rochii si costume fake, benzina pentru masina care este pornita doar la evenimente...... Cine esti machedoane... Ca prost gramada, stim deja ca esti
10
12
la cacat cu halep costica zis motorasul fara viteza cu toate fetele curve vsi de el un broscoi de om umflat fara caracter
7
6
Pentru cel de la 10.42 Udrea,VIDEANU.NASTASE.BASESCU BICA MAZARE. CONSTANTINESCU. NELU IORDACHE.VIDEANU.BLAGA. SI MULTI ALTII TOT MACHIDONI EVAZIONISTI SUNT? SI POT ENUMERA INCA CATEVA MII. UITATIVA DE GUNOAIELE VOASTRE SI NU MAI FACETI ATATA DICRIMINARE!VA MULTUMESC SI HAI SA NE VEDEM TOTI DE SARACIA NOASTRA!
19
11
Joy si invidia machidonilor pe romani toti vor sa-i faca pe romani
2
0
cine kkt sunt rudele lui Halep asta..ce sa zic. Miroase a branza pana aici in capitala.
8
5
Si nevastata resturi de p..a
9
7
Toti pacientii cipanezi pe care i-am tratat , aveau resturi de branza si ceapa intre dinti ! Sunt o rasa de necivilizati, cu lipsuri multe in educatie.
11
10
Acesti babuini veniti de nici ei nu stiu de unde ar trebui usor usor sa justifice averile facute pe prostia si hotia neamului
17
8
Beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
13
5
Cimpanzeii cipani tot a branza miros indiferent cati bani strang din zgarcenia, lacomia si hotia neamului lor
15
7
ce legatura este intre costica halep -socru- si spatiul com. de pe unirii unde functioneaza rumen?
11
3
Doat atat.....s-a furat mireasa!!!
11
2
Invidia pe machidoni duce la ura.
18
19
Nuntasii au crezut ca la auzulnumelui de Halep,politistii si jandarmii vor face plecaciuni in fata lor.Iata ca s-au inselat!
37
6
Nu conteaza ca sunt machidoni , conteaza faptul ca autoritatile au exagerat , au stricat nunta unor tineri , totusi terasa avea ....600 locuri !
19
47
Inca odata machidoni au aratat ca au acelasi caracter ca si tigani,inloc sa-si recunoasca greseala ei supn ca au incalcat si alti legea nu sunt ei primi,exact cum spun tigani cand sunt prinsi la furat:"pe mine care am furat o gaina pentru ca sa mananc si eu o friptura cu puradeii mei,ma vedeti ma,pe machidoni care au furat milioane de euro si si-au facut vile si blocuri nu ii vede nimeni".
37
12
Merinos de bijduvean
16
3
Cea mai infecta natie de pe globul asta sunt romanii. Suntem saraci de ne urla foamea in stomac, dar stim sa ne futa grija de altii. Una doua ce face x, y, z. Un popor de rasisti care are impresia ca daca arunca vina pe ciori sau machidoni, se justifica de ce am ajuns niste gunoaie. Suntem vai de pula noastra, iar pe voi va intereseaza doar cearta. Jegurilor
15
37
verisoara s-a casatorit cu un var ca sa nu se piarda averea .
44
8
machidoni egal tigani putin mai spalati. Au umplut parcurile si spatiile verzi de blocuri facute din laba, ca ei, si se dau mari oameni de afaceri cand de fapt ei sunt niste ciobani analfabeti.
36
6
In Loft cati sunt ? Pe plaja cati sunt! La terasele de pe malul marii cati se perinda? In supermarketuri cati sunt! Ne meritam soarta idiotilor! Voi astia care muriti de grija celor care fac nunti! Daca primiti o invitatie gratis in Loft nu mai tineti cont de virus! Popor de turnatori, de comunisti, de lingai! Economia inseamna si Horeca! Va meritati soarta cretinilor!
28
47
Eu am fost invitat.. Fapta e consumata .. NU trebuia sa faca nunta mare ,in pandemie..clar.. Cu siguranta le pare rau! Astia de criticati si injurati ca la usa cortului.. fiti cu Dumnezeu! Nu va mai comportati asa urat.. rasplata a fost stricarea nuntii.. ajunge cu injuriile la adresa noastra.. Asa, si intre romani au fost facute nunti ffff mari si stiu exact !! Si da, am participat si la nunti de romani "aranjate" ! Cat despre Simona... sa le fie rusine celor care o denigreaza!! Fratii mei.. Simona NU are nicio vina !!!! Verisoare de gr 2 ! Si NU a participat! O sa va convingeti !
40
17
au impresia ca sunt mai presus de lege. asa le trebuie, sa li se strice nunta daca gandesc ca o gaina
43
8
Am fost acolo! In parcare erau doar masini Opel!
25
15
dar cand ministrul sanatatii a avut nunta la prietenul milionar cu peste 300 de invitati cu hore si imbratisari nu a mai fost deranj
37
13
Constanta este orasul machidonilor, clar!
46
10
Alt machidon imputit care sfideaza legea. De, la el maninca cei de peste drum, primarie, prefectura, etc...
60
9
numai papuasi sunt la celebra nunta la care mirii sunt VERISORI
53
10
Haplea...familia Haplea
42
4
de nu de nu editati toate comentariiile!
14
11
Si uite asa, saloanele gigant ale machidonilor se vor inchide definitiv! Oricum, nuntile se tin pe sest, blat si daca nu suna vreun tantar frustrat ca nu a fost invitat si el, merg in continuare. Sunt convins ca un machedon a sunat! Pe romani, ii doare la basca de horele lor, ca de aia sunt lipitorile astea unde sunt in Constanta. Sictir!
70
9
Cand te cheama Rares Bogdan, merge cu este 50. Daca te cheama altfel, iese sucar si vine melitia
34
17
ca se poatr sa stati in genunchi si sa faceti ce trebuie! Dar oare cine sunteti voi, spurcatilor....Aveti impresia ca banii si relatiile sunt suficiente? Fmmv de tantari drogati! Da primaru' si cu vicele Babu, nu retrag autorizatii de functionare? BABULEEEEEE, TE DISTRUGEM! Jeguleeee
51
9
comentarii scrise de frustrati!
24
52
nici daca era atentat cu bomba nu venea atata militie. Circ ieftin din partea autoritatilor. De ce nu trimiteti atatia jandarmi si la cluburile din Mamaia N???
56
26
Simona nu are nicio treaba cu talibanii astia, chiar in seara asta a postat pe instagram de la ea din casa in Bucuresti.
19
34
Le a stricat pamporea la tzantzari
69
10
Pai bre ,restrictiile nu sunt pentru machedoni si mai ales Halep.Le o fi promis Babu stalp ca nu ii deranjeaza nimeni.Cat despre Simonica.....ce sa mai spunem...i s a lungit putin nasul.Era la nunta si posta pe Facebook ca este la Bucuresti si citeste o carte.Pai mai Simonico,restrictiile de covid nu se aplica si in cazul vostru???De ce minti??Iti era rusine ca o sa isi dea lumea seama ca faci un mare pipi pe legile din tara noastra?
63
10
Belimiai bhee halepsano
20
10
Joi nu i-a reclamati nimeni? Acum ca trebuiau sa dea si dar, s-au sesizat
20
2
au ales gresit locatia daca faceau la stana aveau loc pe pajiste si 2000 de invitati cu distantare
60
8
Si Anca halep aia nu are noroc de nunti doar de barbati ca ii schimba ca pe sosete
44
3
Casa de piatra!
14
12
Ziar de cakt
20
17
Nasu Costel Banioti a sunat ca sa nu mai dea dar la nunta !
52
7
In lic sa deplaseze 100 de jandarmi, mai bine aduceau cativa caini de stana, pregatiti sa adune oile.
58
9
Lasati lumea in pace sa se distreze, nu va e rusine sa intrati peste o campioana... Dar peste rares trans de la Cluj de ce nu ati intrat??
22
72
Lasa i ma sa intre 200. Si aruncati ziklon b inauntru
46
8
da si aia nu puteau sa amane nunta ma ? risca sa se imbolnaveasca cel putin 1 invitat din cauza lor ca au vrut ei nunta in pandemie. vai de plm
40
8
Probabil s-a dat darul la biserica, iar acum chiar mirii au reclamat la politie.
37
4
Stere halep tatal simonei halep este var cu tatal miresei costel halep
22
5
nenorociti!!!!
30
8
IERI SEARA AU FOST NUNTA CU 300 DE INVITATI SI NU A VENIT NIMENI !!!
36
2
Acesta este scopul acestei..plandemii..sfarsitul libertatii noastre..nu va mai ingrijorati de cifre sunt facute din pix..scopul este ingradirea populatiei..iar asta e doar inceputul..
33
57
pai daca nu e voie sa faci nunti cu mai mult de 50 persoane la terasa si cu 20 in interior la colonadelor de ce sa fie altfel sant destule restaurante care respecta legea au mai fost si la alte restaurante cu 200 invitati dar nu s a dus nimeni sa ii verifice
47
10
ca sa nu existe suspiciuni. Nu sunt neamuri cu Simona. Este o alta familie Halep asta
33
11

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102