REPLICA ONLINE CONSTANTA

13° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
13° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Nuredin Beinur explică de ce a rămas fără terenul din Mangalia

Nuredin Beinur explică de ce a rămas fără terenul din Mangalia

Mirela PASCAL 1 octombrie 2022 | 00:00 5008

După ce Replica a semnalat faptul că Nuredin Beinur a rămas fără un teren din Mangalia, din pricina ratelor neplătite, către Primăria Mangalia, afaceristul a venit cu lămuriri. Beinur nu contestă că nu și-ar fi plătit ratele, însă, dacă este așa, s-a întâmplat din neglijență, după cum ne-a declarat mangaliotul.  

Nuredin Beinur a făcut afaceri cu primăria, pe vremea lui Zanfir Iorguș.  În sensul că a primit un teren de peste 500 mp, pe care trebuia să-l achite în trei tranșe. A plătit prima rată, celelalte două nu, așa că a rămas fără el. La începutul lunii septembrie când aleșii locali din Mangalia au votat în unanimitate, potrivit informațiilor noastre, rezilierea contractului, pentru neplata ratelor.

Iată că Nuredin Beinur a venit cu precizări, declarând, pentru Replica, „Sunt un om de afaceri care deține numeroase proprietăți imobiliare. Cu privire la terenul în discuție, dacă este adevărat faptul că l-am deținut fără a fi plătit anumite rate, această situație a fost generată de o neglijență a mea în gestionarea numărului semnificativ de bunuri pe care le dețin. Singura certitudine pe care o am este că nu îmi amintesc să fi călcat vreodată pe acea proprietate“.

A câștigat procesul cu poliția

Mai mult, Beinur s-a arătat deranjat de faptul că Replica a amintit de amenda pe care a primit-o de la poliție, pentru că a participat la un eveniment, în pandemie. „O simplă verificare pe portalul instanțelor de judecată care ar fi arătat faptul că acea amendă a fost anulată de judecător, care a constat că amenda mi-a fost aplicată nelegal de către lucrătorii de poliție“.


Cât despre dosarul penal din 2010, „țin să precizez din nou că am fost achitat pentru toate infracțiunile pentru care am fost arestat în mod nelegal, suferind o condamnare, cu suspendare, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. În prezent sunt reabilitat de drept, cazierul meu fiind alb“.
Despre scandalul dintr-un local din București, când a fost împușcat în cap, de Tibi Francezu, acesta ne-a declarat: „Nu este ceva ce eu mi-am dorit să mi se întâmple și pot preciza că nu este deloc plăcut să îți vezi moartea cu ochii. Având în vedere comportamentul demn și bărbătesc pe care l-am avut toată viața mea, nu am formulat plângere prealabilă împotriva persoanei care m-a împușcat.“
 

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ai puțină răbdare babai......că te leagă și pe tine sifonu ăla de Albert ....cât de curând!!!
0
0
Cica om de afaceri:)))) bisnitar imputit.
6
2
Corect,este un om de afaceri,la fel ca multi altii din Romannia. Daca era un pic mai scolit,sigur ajungea si in Parlament,dar nu e tarziu nici asa. Aveti impresia ca in Romania sunt mai multi oameni de afaceri de tip occidental? Pe scurt,indivizi gen Beinur conduc tara si se dau oameni de dreapta. De asta ne merge tuturor asa de bine.
5
3
Lu Gunoiul ăsta dat foc de viu...
7
1
Se vinde drogurii la scoala spectrum in spate se vinde din casa hasan onur cu o fata comanda solutia dupa net si colaboreza cu dicotu casa vanda si are si dosar pe roll
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218