REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Nuredin Beinur, împușcat în cap, într-un restaurant din București

Nuredin Beinur, împușcat în cap, într-un restaurant din București

Replica API 20 martie 2022 | 00:25 16725

Scandal de proporții la restaurantul Voievodal, din Capitală, sâmbătă, în jurul orei 5 dimineața! Nuredin Beinur, ”fratele” lui Adi Mutu, a fost împușcat, cu un pistol cu gloanțe de cauciuc, în cap, mâini, abdomen, picioare! Avea să ajungă la Spitalul Floreasca, dar, starea lui fiind complicată, a fost transferat la Spitalul Militar Central din București. Și agresorul, care a fost rupt cu bătaia de prietenii lui Beinur, a ajuns tot la urgențe.

Nuredin Beinur a fost împușcat cu un pistol cu bile de cauciuc, sâmbătă dimineața, în fața restaurantului Voievodal, din Capitală. Asta după ce l-ar fi înjurat pe interlopul bișnițar Morcov, care avea să-l scoată „la interval”. Atât Beinur, cât și Morcov au ajuns la spital.

Nuredin Beinur, împușcat în restaurantul „Voievodal” din Capitală

Povestea începe vineri spre miezul nopții, când, la restaurantul amintit, era petrecere mare. Interlopii chefuiau pe ritmuri de manele și cu băutură din belșug. Era ziua unuia dintre frații Caran, cunoscutul clan de interlopi din București. Totul în localul „Voievodal”, al cărui proprietar este Marian Chiață, implicat la sfârșitul anilor ’90 în operațiunea ”Țigareta”.

Spiritele aveau să se încingă în zori, pe la 4:30, când Nuredin Beinur a intrat într-un conflict verbal cu Morcov. L-ar fi înjurat de mai multe ori, iar interlopul bișnițar avea să acționeze, jumătate de oră mai târziu. Beinur a fost chemat afară, în fața restaurantului, a ieșit, iar acolo a fost întâmpinat de mai multe persoane, între care Morcov. Ultimul a descărcat pistolul cu bile de cauciuc în Beinur. L-a nimerit în cap, în mâni, în corp, în picioare.

Imediat, din restaurant și-au făcut apariția amicii lui Beinur, care i-au sărit în apărare. L-au bătut măr pe Morcov, l-au lăsat într-o baltă de sânge. A fost apelat numărul de urgență 112, dar, până să ajungă Poliția, Beinur a fost dus la spital. La Floreasca, în primă fază, fiind transferat, din cauza rănilor severe, la Spitalul Militar. Și cel care l-a împușcat avea să ajungă la urgențe.

Cine este administratorul localului unde a ieșit măcelul

De precizat că Marian Chiaţă este administrator al mai multor restaurante de lux din Bucureşti, între care şi restaurantul ”Voievodal” din Băneasa, unde a avut loc altercația de sâmbătă dimineața. Tot de numele lui Marian Chiaţă se leagă şi celebrul local Black&White, frecventat, în perioada 1998 – 1999, de toată spuma lumii interlope, între care fraţii Sandu şi Marian Geamănu, Aurel Vip, Dănuţ Vancică, Fane Spoitoru, Sandu Hingheru, Oane al lui Ciucă etc. Dar tatăl Chiață a devenit cunoscut publicului larg la sfârşitul anilor 1990, când a fost condamnat la şase ani de închisoare în celebrul dosar Ţigareta 2.

Comunicatul Poliției

”În această dimineață, în jurul orei 05.00, prin apel 112, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată de către o unitate spitalicească cu privire la faptul că la camera de gardă s-au prezentat, cu mijloace proprii, doi bărbați care prezentau leziuni.

La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști din cadrul Secției 2, iar din primele date a rezultat faptul că cei doi bărbați ar fi fost implicați într-un conflict, în interiorul unui restaurant din sectorul 1.

S-a stabilit ca una dintre victime a fost lovită de un proiectil din cauciuc.

Au fost depistate și identificate mai multe persoane ce se aflau in interiorul restaurantului, toate fiind conduse la audieri.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-au produs vătămările”, se arată în comunicatul Poliției, potrivit cancan.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Care este faza cu barcaru si nusa de la aeroport? Am citit un comentariu asemanator intr-un alt articol. Vreau mister amoros cumva?
0
0
Of si la aeroport o freaca barcaru pe nusa. Bine ca nu ia scos nusu ochi
1
0
Cat mai multe rafuieli dorim intre ei. Asa poate se autodistrug intre ei...ca animalele.
0
0
trebuiau sa fie gloante adevarate nu de cauciuc...
1
0
in 89 murea de foame si acum e mare milionar.bravo politia!
1
0
Este si sponsorul vostru de nu puteti dormi si ati publicat trei articole cu acest interlop?
1
0
Si trimisi in Ucraina sa le dea aia cu gloante adevarate, maimutoi de cacat
2
0
Plang, ma scutur si trec mai departe, cu incredere in viitor.
0
0
si.a mai luat.o,tot in cap,el si alde luca,plantati in cap pe strada de un ex luptator din legiunea straina agresat de golani.fara pescaru ex seful politiei,acum in iad,si iorgus,viitor candidat,nu ajungea asta mare mafiot!
2
0
gata acolo cand se prescriu faptele. Pt mai multe detalii, sunati ma.
0
0
Nu pot sa cred ce ati publicat.stiri despre nimeni si nimic.
0
0
Waw ce stire
0
0
Cine naiba e acest " morcov " ?
1
0
Mai bine cu limonine
0
0
din ce mai roadem ?
0
0
relicve ale societatii dragi magistrati ai Constantei ?
2
0
Balena la impuscat
1
0
Misto, misto, misto!
0
0
Hahahahahaha ce bine imi pare.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614