REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

O actriță din Rusia, încarcerată pentru că a ironizat autoritățile

O actriță din Rusia, încarcerată pentru că a ironizat autoritățile

Replica API 24 octombrie 2021 | 00:00 567

Polițiștii din Rusia au încarcerat o actriță de comedie, după ce femeia a ironizat forțele de ordine, scrie antena3.ro

Larisa Krivonosova a fost nevoită să petrează zece zile în închisoare și să plătească și o amendă, în luna septembrie, după ce a postat mai multe clipuri pe Youtube. În respectivelele înregistrări, femeia satirizează birocrația din țară.

Autoritățile ruse au sancționat-o pentru că ar fi purtat ilegal o uniformă a polițiștilor. Aceasta o interpreta pe Irina Volk, purtătoarea de cuvânt a ministerului rus de interne.

În filmulețele distrubuite, artista ironizează forțele de ordine, jucând-o pe Volk în timp ce le dă indicații polițiștilor rutieri care „protejau traficul ilegal” de legume.

Ea a mai arătat și că unul dintre ei are o toaletă din aur acasă, făcând o referire directă la arestarea unui șef al poliției rutiere din regiunea Stavropol, despre care se aflase că are are în locuință wc-uri placate cu aur.

Miercuri, un tribunal din districtul Ussuriisk, aflat în regiunea Primorie, a hotărât că Krivonosova este vinovată de sustragerea în mod repetat de sub supravegherea administrativă și a condamnat-o la trei luni de închisoare. Anunțul a fost făcut de Ministerul de Interne local, într-un comunicat, scrie The Moscow Times.

Femeia, în vârstă de 43 de ani, fusese plasată sub supraveghere administrativă în luna august a anului trecut, invocându-se că reprezintă un pericol pentru „ordinea și siguranța publică”. I s-a interzis să iasă din casă între anumite ore, să părăsească districtul Ussuriisk. De asemenea, trebuia să se prezinte cu regularitate la poliție.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
o sa cada de la estaj sau o sa se inece cu ceai .
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367