REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

O angajată a BCR Cernavodă a furat banii clienţilor, să-şi achite creditele

O angajată a BCR Cernavodă a furat banii clienţilor, să-şi achite creditele

Replica API 21 februarie 2013 | 00:00 319

Falsifica semnăturile deponenţilor

Falsifica semnăturile deponenţilor

Atenţie la conturile bancare! Şapte persoane vârstnice au căzut victimele unei hoaţe. O angajată a Sucursalei Cernavodă a Băncii Comerciale Române, Daniela Vodă, de 43 de ani, se ocupa "în timpul liber" cu fraude bancare. Pe scurt, femeia golea conturilor clienţilor. Pe parcursul lunilor aprilie-octombrie 2012, consilierul client zonă rapidă Daniela Vodă a furat din conturile deponenţilor BCR.

Ar fi continuat să fure dacă poliţiştii nu ar fi fost alarmaţi că la micuţa agenţie bancară din Cernavodă ceva nu este în regulă. "Poliţiştii din Cernavodă, în urma documentării activităţii infracţionale a Danielei Vodă, de 43 de ani, din Cernavodă, au constatat, la data de 19 februarie a.c., faptul că aceasta este suspectată de săvârşirea infracţiunilor de delapidare şi efectuare de operaţiuni financiare în mod fraudulos. Persoana în cauză, în calitate de consilier client zonă rapidă în cadrul unei unităţi bancare din localitate, în perioada aprilie-octombrie 2012, a accesat în mod repetat, a vizualizat şi a efectuat operaţiuni neautorizate în conturile unor clienţi, însuşindu-şi în interesul său, suma de 34.000 lei şi 5.140 euro", susţin reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa. "A accesat conturile a şapte clienţi, persoane vârstnice, care nu-şi verificau în mod curent conturile, din care a sustras banii. Efectua operaţiuni de retrageri de bani din conturile clienţilor care nu erau în unitate, prin falsificarea semnăturilor acestora. A semnat în numele clienţilor şi şi-a plătit credite pe care susţine că le avea de achitat", au declarat, pentru "Replica", oamenii legii care anchetează cazul. Cercetările sunt continuate de către poliţişti, pentru stabilirea cu exactitate a prejudiciului cauzat, cu Daniela Vodă în stare de libertate. Menţionăm că până la închiderea ediţiei, conducerea Sucursalei BCR Cernavodă nu a putut fi contactată pentru un punct de vedere.

Vom reveni.

Alexandra VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614