REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
10.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

O angajată de la Sport Bet Challenge, condamnată pentru delapidare

O angajată de la Sport Bet Challenge, condamnată pentru delapidare

Replica API 7 aprilie 2017 | 00:00 543

sursa foto virtual.net

Simona Mădălina Giurgea (fostă Elfian) a fost condamnată pentru delapidare, decizia fiind luată de Judecătoria Constanța. Aceasta, la data de 5 aprilie anul curent, a primit 1 an şi 4 luni închisoare cu suspendare. Ea trebuie să se prezinte la serviciul de probaţiune, la datele fixate de acesta; să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa; să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile; să comunice schimbarea locului de muncă; să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă.

De asemenea ea trebuie să se supună măsurii de supraveghere de a frecventa unul sau mai multe programe de reintegrare socială derulate de către serviciul de probaţiune sau organizate în colaborare cu instituţii din comunitate. "Impune inculpatei să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o durată de 60 de zile şi nominalizează Primăria/Consiliul Local Năvodari, jud. Constanţa şi Direcţia de Gospodărire Comunală din cadrul Primăriei Constanţa ca şi instituţii în cadrul cărora obligaţia poate fi executată. Admite acţiunea civilă promovată de partea civilă SC Sport Bet Challenge Srl. Obligă inculpata la plata către partea civilă a sumei de 2210,70 lei cu titlu de daune materiale", potrivit minutei judecătorești.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Oare le va face?Are cine sa verifice? Eu din cate stiu a platit pe cineva pentru orele respective prin un anume Andrei de la politia locala Navodari. Nu dau mai multe nume deocamdata,lista fiind destul de lunga
0
0
saracii si amaratii de patroni, ma apuca mila de ei
0
1
Ff bine ati procedat, domnule Rudi Stanescu, nelasandu-va intimidat si dandu-le astfel o lectie tuturor celor care "baga mana pana la gat" in banii patronilor!!! Cati delapidatori mai sunt ca escroaca asta de fosta angajata a dvs.... iar patronii nu i-au nicio masura impotriva lor...
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218